Mi a gond azzal, ha egy fiú a szokásos térdig érőnél sokkal rövidebb shortot húz fel?
Nekem ezzel nem lenne gondom.
Azt hittem, olyan kis forrónaci félére gondolsz :D
Csak ebben a maradi orszagban van ezzel gond, mert butak lakjak!
Igazabol ertelmes valaszt nem kapsz ra ugy mint a szandal +zokni parositasra, csupan annyi, hogy iszlam teruleten a noknek nem szabad mutatni semmit Mo.pedig a fiuknak !
"meg jo hogy nem jar erte buntetes"
4-es, te határtalanul ostoba vagy. Senki nem mondott olyat, hogy fiúnak nem látszódhat ki semmije.
Ez a nadrág a képen látható csávón nagyon nőiesen áll, már csak azért is, mert le van neki borotválva a lába. De szerintem a te dolgod, mit veszel fel. Amúgy annyira nem vészes ez a gatya.
semmi
am sokak szerint már a short is b.u.zis
nekik ajánlom a kimaszat es a gezenguzok c. filmet 1984-bol
5-ös dehogynem mondott. egyes gyk-sok szerint a nadrág nem érhet térd fölé
4es ezek nem maradiak sajnos, régen pont hogy lehetett shortot hordani
5-os! Akkor te meg figyelmetlen, olvasd vegig az utannad irokat nekik sem tetszik! En csak enyhe tulzassal fogalmaztam a tenyeket amiket itt olvasok a hasonlo kerdesek kommenteleseben!
Bocs, hogy meg mindeg nem allok a sorban!
A "homarozok"soraban!!!
Ui. Egy fiu nyaron se barnuljon, had legyen feher mint a boltizsir!
Utanna meg majd azt rohogik, hogy de fehervagy ugy nyar vegen!
Valasz: igen de csak azert, mert ha latszik a combom akkor Mo.-n lehomaroznak...
Szerintem elég gáz. Főleg, ha borotválja is a lábát.
Utolsó: igen is nyugodtan lebarnulhat, kapja le a pólóját és mutogassa a vádliját, de ne a combját, az maradjon a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!