Szerintetek érdemes követni a divatokat? Mennyire gond, ha ez engem teljesen hidegen hagy?
15 éves koromig meggyőződésem volt hogy nem ruha alapján ítélnek majd meg, azonban láttam másoknál a nagyobb sikereket, jobban törődtek azzal akin ízléses ruhák voltak.
Ma már olyan szintre fejlődtem hogy képes vagyok magamhoz igazítani a ruháimat, általában az aktuális divatnak megfelelően igyekszem öltözni.
Hisz aki nem ismer, látásról tud megítélni, amihez hozzátartozik a ruha.
21F
Szerintem érdemes beemelni az aktuális divatból azokat a darabokat, amik tetszenek. Azt nem tartom stílusnak, amikor valaki az egész, szezonálisan menő H&M meg Zara kollekciót magára hajítja, és azt hiszi, hogy ez a stílus.
Én pl. szeretem a most divatos chiffon blúzokat, azokban (is) találtam meg a saját stílusomat, de ugyanúgy fogom őket hordani, ha esetleg jövőre már kimennek a divatból, azért, mert nekem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!