Vettem egy cipőt, amikor felpróbáltam nem volt vele gond, viszont miután jártam benne valamennyit és felsértette a sarkam, és vízhólyagos lett. Mit lehetne vele csinálni, hogy ne sértsen? (Szár nélküli vászon tornacipőről van szó)
Akkor meg várom hogy meggyógyuljon és alapból teszek sebtapaszt.Áá, köszi.És esetleg a cipővel nem lehet kezdeni valamit?
2.-nak:Nem akartam azt írni hogy converse, mert nem az.De úgy néz ki:)) Ez végülis lényegtelen.
Van olyan cipőm aminek direkt a belső felére tettem sebtapaszt és akkor nem kell mindíg arra figyeljek, hogy előtte leragasszam a lábam. A legtöbb cipő idővel megpuhul, de nem mindedjik.
A szüleim volt hogy a kemény félcipőket kicsit megkalapálták ott ahol a sarokhoz ér, de a mai gyenge cipőknél félő hogy ezzel csak ártasz, esetleg tönkre teszed.
Max kérdezz rá egy cipősüzletben, hogy nincs e valami cipő-kéreg-puhító szérumuk... nem nagyon tudom hogy egyáltalán létezik e ilyen, de egy kérdést megér... mintha hallottam volna hasonlóról. de tényleg nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!