Akkor most én is "tömegcikk" vagyok?
1. Köszi :)
2. Hát nemtudom, csak hallottam :D de egyébként adidas cipőből van egy fajta ami menő, tudod, az a fehér alapon fekete, meg a zöld kabátnál is az, ami szövetes anyagból van, és a derekan van valami összehúzó izé (de nem öv, hanem olyan mint egy cipőfűző kb) meg még a másik menő az a kutyafejes kép, tudod, amikor kinyújtják rajta a nyelvüket. (Hogy én azt hogy utálom!!) :D de amúgy lehet hogy nem mindenki gondolja ezt menőnek, de mifelénk ez a divat :) (Pesten lakom)
az irigy emberek akik nem merik követni a divatot ...azok le "tömegezik" azokat akik igen.
semmi baj a zöld párkával, ès a superstarral.ez a divat most.ès? követjük mert tetszik.ès? nincs rá pènzük? az ő bajuk! szeretünk lèpèst tartani a divattal ès a legújabb dolgokat kipróbálni.mi ezzel a baj? inkább leszek tömeg mint ódivatú.vagy akkor mindenkinek extrèmen kell kinèzni aki nem akar tömeg lenni? akkor meg az lenne a tömeg.ma már minden az.
öltözz úgy ahogy jólesik.nő vagy.kövesd a divatot ahogy tetszik.a károgóknak meg az a dolga hogy károgjanak.
A divatot azoknak az embereknek találták ki akiknek annyi kompetenciája vagy egyedisége nincs hogy egyedül eldöntse mi néz ki jól és mi nem.
Azok szeretik a divatcuccokat akiknek ennyiből áll az élete hogy divatol mert semmi más értéket nem képes teremteni és nem birtokol. Max van egy pár milliós háza meg egy 5+x éves kocsija.
Csak példaképp a valóban nagy emberek egyszerű holmit hordanak (akár jobs, bill gates) nem úgy mint pumped gabo.
#6 köszi :) amúgy ténneg már tavaszi kabátot hordok :)
#7 fuu köszi, nagyon lelkesítően tudsz írni\beszélni :)
#8 köszi, hogy leírtad a véleményed, már furcsáltam is, hogy senkinek sincs ellenvéleménye :) amúgy neked is tök igazad van, fogalmam nincs ki az a pumped gabo :D
Most épp az ilyesmi holmik vannak többségben a boltokban, értelemszerűen ezek fogynak jobban. Őszintén szólva ha valamilyen ruhát szeretek és jól áll, akkor tojok rá hogy az épp divat-e vagy nem, felveszem és kész. Pl. amikor én voltam ált.sulis, nem lehetett tornacsukát kapni, csak azt a kínai vackot, tesiórára. Aztán hála az égnek elterjedt és azóta válogathatok, szarom le hogy mindenki abban jár. :)
Amúgy meg bárki lehet "tömegcikk" ha olyan nézőpontból vesszük figyelembe. Pl. én atom blackmetal vagyok, sok fura ruhám van, a hajam színes, mindig feketében tolom. Ha beállítanak egy mai tizenévesek által alkotott csoportba, kilógnék, hozzm képest ők lennének a tucat. De ha a másik oldalról nézzük, annyi darkos van a világon, elmész egy koncertre és mindenki ugyanúgy néz ki mint én. Akkor ott én vagyok a tucat, egy pasztellszínű ruhás, elegáns lány pedig az egyedi. Szóval hülyeségnek tartom ezt a tömegcikkezést. Igen, sokaknak van hasonló öltözködése, de ettől még mint ember, nem egyformák. Szerintem túl sok energiát ölnek bele az emberek abba, hogy megpróbáljanak egyedinek látszani, miközben a személyiségüket, amitől egyforma ruhákban is egyediek lennének, nem fejlesztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!