Érdemes lenne megváltoztatni a stílusom ilyenre? (képek, több infó lent) 15L
Figyelt kérdés
Nyolcadikban nem mertem annyira magam adni mind belsőre,mind külsőre.Most hogy kilencedikes lettem az osztályomba mindenkivel jóba vagyok,így gondoltam végre hogy ha már a belsőmmel sikerült magam adnom,akkor a stílusom is megváltoztatom olyanra ami mindig is volt(Eddig se az a tömeg lány voltam).Kevés önbizalmam van így ezért is féltem az előző osztályom miatt hogy elítélnek,gúnyólódnak rajtam
Annyi kérésem lenne hogy mindegyik ruháról leírnátok a vélemnyéetek(ha nem tetszik akkor azt is hogy miért nem stb)Előre is köszönöm annak aki szánt időt arra hogy végig olvassa és hogy válaszoljon
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
8: [link]
9: [link]
2017. márc. 4. 20:41
11/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinosak, a legtöbbet én os hordanám. Nem tudom most hogyan öltözködsz, de ilyeneket nyugodtan felvehetsz, biztos tetszeni fogsz a többieknek is. (Nekem a szaggatott nadrág már egy kicsit sok, de ha tetszik akkor szerintem azt is nyugodtan)
12/14 anonim válasza:
Átlagos ruhák, de a 2. kifejezetten elszomorító. Teljesen kiölik az ízlést és az értékrendet az emberből. A másik az a macskás volt ami nem tetszett, de a többi az jól állhat. Bár férfi szemmel nekem nem feltètlen tetszik a mainstream stílus, mert nem mindenkinek áll jól.
13/14 anonim válasza:
Tömegcucc az összes, szóval nem értem miért féltél ezeket felvenni. A legtöbbhöz hasonló nekem is van XD. Mondjuk a macskásat, azt a szmájlisat meg az elsőt semmit pénzért fel nem venném, de mások meg azt nem amiket én felveszek :D Elég gyerekes dolog a másik öltözködését nézni, szerencsére gimnáziumban már ilyenért nem nagyon közösítenek ki.
14/14 anonim válasza:
Nekem tetszenek, hordd őket nyugodtan. Szerintem nem "tömegcuccok", bár nem is azok a nagyon egyediek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!