Hogyan tudnám teljesen megváltoztatni a megjelenésem?
Valsd le a ruhatarad, azokat a ruhakat foleg, amiket a kapcsolat alatt vettél vagy használtál. Esetleg valts stilust nezz szet pl instagrammon szerezz onnan otleteket, hogy milyen ruhák tetszenek es probalj olyanokat beszerezni, amik eddig még nem voltak a ruhatáradba pl szin, stilus stb. Nem tudom, hogy sminkeled e magad, de ha igen akkor abban is valtoztathatsz, dobd fel a megjelenesed esetleg ruzsokkal most nagyon divatosak a sotet szinu feltuno ruzsok. Vagy a hajadat vagasd más fazonra, nem kell drasztikus váltás pl ha ragaszkodsz a barnához akkor probald ki a barna egy másik árnyalatát.
22/L
Így látatlanban nehezebb megmondani, de szerintem: a hajadon könnyen tudsz változtatni, menj el fodrászhoz, vágass a végéből, az mindig jó, kipróbálhatsz valami újabb frizurát, esetleg egy kis színt is vihetsz bele például melír formájában, de figyelj oda, hogy passzoljon az arcodhoz/szemed színéhez/bőrödhöz és szerintem az a szép, ha természetes. Nem tudom, hogy egyenes vagy göndör, de tudod hullámosítani/egyenesíteni (ezt ne minden nap csináld, mert káros lehet), ha olyan a hajad vastagsága, dússága, tudsz kontyot, fonást és még sok jó frizurát csinálni. Nézelődj az interneten, szerintem pinteresten sok jó ötletet találsz.
Ruhatár frissítés is jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!