Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám teljesen megvált...

Hogyan tudnám teljesen megváltoztatni a megjelenésem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátommal 1 hete szakítottam. Hosszú kapcsolat volt, 1,5 éves. Ezért is, ha belenézek a tükörbe, minden rá emlékeztet, az egész kinézetem. Mit tudnátok ajánlani, hogy máshogy nézzek ki? Köszönöm előre is! Ha ez számít középhosszú barna hajam van, viszonylag vékony vagyok, és 15 éves lány.

2017. febr. 28. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Valsd le a ruhatarad, azokat a ruhakat foleg, amiket a kapcsolat alatt vettél vagy használtál. Esetleg valts stilust nezz szet pl instagrammon szerezz onnan otleteket, hogy milyen ruhák tetszenek es probalj olyanokat beszerezni, amik eddig még nem voltak a ruhatáradba pl szin, stilus stb. Nem tudom, hogy sminkeled e magad, de ha igen akkor abban is valtoztathatsz, dobd fel a megjelenesed esetleg ruzsokkal most nagyon divatosak a sotet szinu feltuno ruzsok. Vagy a hajadat vagasd más fazonra, nem kell drasztikus váltás pl ha ragaszkodsz a barnához akkor probald ki a barna egy másik árnyalatát.

22/L

2017. febr. 28. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Így látatlanban nehezebb megmondani, de szerintem: a hajadon könnyen tudsz változtatni, menj el fodrászhoz, vágass a végéből, az mindig jó, kipróbálhatsz valami újabb frizurát, esetleg egy kis színt is vihetsz bele például melír formájában, de figyelj oda, hogy passzoljon az arcodhoz/szemed színéhez/bőrödhöz és szerintem az a szép, ha természetes. Nem tudom, hogy egyenes vagy göndör, de tudod hullámosítani/egyenesíteni (ezt ne minden nap csináld, mert káros lehet), ha olyan a hajad vastagsága, dússága, tudsz kontyot, fonást és még sok jó frizurát csinálni. Nézelődj az interneten, szerintem pinteresten sok jó ötletet találsz.

Ruhatár frissítés is jól jöhet.

2017. febr. 28. 22:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi ötleteket. Mostanában anyukám ruháiban járok, mert a sajátjaimra rá se bírok nézni :/ De ő azt mondja nem bánja, szóval ez végülis meg van oldva :) És a fodrászon én is gondolkodtam, csak azt nem tudom, hogy a melír nem "durva"-e egy kicsit. Majd megkérdezem anyukámat :)
2017. febr. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!