Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetne rockosabb a...

Hogyan lehetne rockosabb a megjelenésem?

Figyelt kérdés

Oké, tudom, ez így picit furán hangzik, de tényleg szívesen kimutatnám, hogy milyen stílust képviselek. Milyen apró részletekre figyeljek oda? Bandás póló és fekete ruha megvan.

amúgy tinédzser lány.

2015. aug. 16. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Esetleg kockás cuccok, ingek stb :)

Bőr kabát, nadrág, esetleg szoknya is jöhetne:)

2015. aug. 16. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A nadrág és szoknya alatt szintén bőrre gondoltam:D
2015. aug. 16. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

a bandás polókkal ügyelj! mert (szerintem) csak akkor állnak jól egy lányon, ha nőies fazonúak, semmiképp sem nagyobbak a méretednél (nem bőek).

a bandás polók mellé beszerezhetsz még tök jó "ijesztős" polókat is, vagyis, koponyásat, csontvázasat. itt jókat találsz: [link]

hogy maradjon meg a nőiességed, nyáron (vagy akár tavasszal, ősszel) hordhatsz ruhákat is, ezek lehetnek akár sima fekete ruhák, vagy fekete ruhák, valamilyen díszítéssel; a rockpince.hu oldalról inspirálódhatsz.

télen hordhasz (acélbetétes) bakancsot is, de akárt csizmát is (fekete, bordó, barna).

nyáron szanda, ha nem szereted a tornacsukát, akkor mondjuk ilyesmi csukott/sportos cipő: [link]

nadrágok közül szerintem a szűkszárúak a legjobbak, fekete, de akárt a sima farmer. ha ez túl egyhangúnak tűnik, akkor szerezz be katonamintás nadrágot (ha tetszik), vagy alakíts át egy fekete nacit, s mondjuk tehets rá szegecseket - akár rövidnadrágra is.

ha nem tartod igénytelennek, és otthon megengedik, akkor a szaggatott farmer is mehet :)

ékszerből: minden ami szegecses, de a bőr cuccok is jók, szerintem az oldallánc túl fiús, de ha tudod nőiesen hordani, akkor oké. ha nem riadsz vissza a szinektől, akkor egy sima, fekete szettet feldobhatsz nagy, szines fülcsivel, karkötővel, övvel.

szinekben hordhatod a feketét, de akár a bordót, pirosat, kéket, lilát is. de semmiképp ne szűküljön le a ruhatárad csak fekete cuccokra! rengeteg rocker színes ruha is van: [link] ha viszont nagyon nem szereted a színeket, akkor is minimum hordj fekete alapon szines/fehér mintás polókat, hogy ne legyen olyan egyhangú.

én személy szerint nem szeretem a kockás cuccokat, főleg az ingekre gondolok, nekem túl fiúsnak tűnnek (bár nem öltözök olyan "hú, de nőiesen"). de ha neked tetszik, akkor azokat is hordd bátran!

2015. aug. 16. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ez nem jön magától, akkor inkább ne...

Azt vedd fel, ami neked tetszik, ne azt, ami mások szerint kifejez téged...

2015. aug. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!