Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mutatnátok olyan magassarkút,...

Mutatnátok olyan magassarkút, ami szép, nőies, de nem teszi kihívóvá a megjelenésem?

Figyelt kérdés
Szeretnék nőiesen, de NEM kihívóan öltözni a mindennapokban. (Elegáns nadrág vagy hosszabb szoknya, esetleg kosztüm.) Ehhez keresek olyan cipőt, ami szép, magassarkú, de mégsem kihívó. Amúgy imádom a magassarkút, csak eddig nem nagyon hordtam, pont mert nem akarok "cicababás" lenni tőle... 19/L

2014. febr. 17. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Egy sima fekete körömcipő.
2014. febr. 17. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Egy normális, NEM platformos, nem 15 centis, nem csilli-villi feltűnő magassarkútól önmagában soha nem leszel kihívó.
2014. febr. 17. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ez kihìvó: [link] de azért mert olyan szegecses de szép attól.

A lányomnak ezért csorog a nyála 12 éves: [link] de szerintem ez is jó hozzád: [link]

2014. febr. 17. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden csicsa nélküli,10cm sarokmagasság alatti fekete körömcipő.Bármivel felveheted,és elegáns!:)
2014. febr. 17. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
A lényeg hogy ne legyen platformos, se éktalpú. A bokapántos szerintem nagyon visszafogott, az teljesen jó, illetve a szélesebb sarok pl [link] ami ráadásul kényelmes is.
2014. febr. 17. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 17. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
A 6-os hsz-ban szereplő 3 cipő nagyon szép. Amiket előtte ajánlottatok: unalmasak és öregesek. Szóval a 6-osban szereplőket szivesen, a többit semmi pénzért nem viselném. :)
2014. febr. 18. 05:29
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Én sem szeretem a platformosokat,nekem most ez tetszik nagyon :) [link] Szerintem nem kell feltétlenül feketének lennie, egy kis szín sohasem árt :) választhatsz visszafogottabb színűt is, nem feltétlenül pirosra gondoltam :) pl a visszafogottabb pasztell színek jók lehetnek :)
2014. febr. 18. 08:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Szép cipőket linkeltetek, és örülök, hogy ezek a sarkak még nem számítanak túlzásnak. (A környezetemben a többség inkább sportosan öltözik, ezért nem tudtam magamtól megítélni.)

Nikicica88: a 6-osban igazán szépek a cipők, de szerintem már nagyon alkalmiak. Én olyat keresek, amit a mindennapokban (egyetem, munkahely, vásárlás) hordhatok, és ott sem túl feltűnő. Szerintem azok az "öreges" körömcipők is sokkal-sokkal jobban néznek ki, mint a sportcipő vagy balerina, amiben a legtöbb lány szaladgál. :)

2014. febr. 18. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
32%

Igazad van. A sport meg balerina cipőnél sokkal jobbak.

De ha rám hallgatsz, beszerzel a 6-oshoz hasonlók közül is egyet, ha mondjuk a barátoddal mész moziba, oda tökéletes lenne. :)

2014. febr. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!