Milyen ruhákat hordjon egy duci 15 éves lány?
Figyelt kérdés
Van rajtam túlsúly bőven, de azért nem tartom magam nagyon gusztustalannak. Próbálok szépen öltözködni, odafigyelek magamra. Viszont hiába szeretnék úgy öltözködni mint a velem egyidős lányok mert én nem hordhatok szűk, feszes ruhákat, cicanacit mert az nem lenne szép látvány. Sőt, a most divatos ruháknál előfordul, hogy nincs is a méretemben. Persze, szeretnék én is csinosan kinézni.
170cm/77 kg
Képet privátban tudok küldeni.
15/l
2014. febr. 16. 13:03
2/10 anonim válasza:
Semmiképp ne hordj bő ruhákat, azokban még nagyobbnak látszanál. Szűkebb fazonú nadrágot szerintem nyugodtan felvehetsz persze megfelelő méretben. A ducibb lányoknak általában nagyobb a mellük, ha neked is, azt hangsúlyozd, persze iskolában csak szolidan.
5/10 anonim válasza:
küldj képet arcal testel együtt és megnézzük mi illik hozzád
7/10 anonim válasza:
Küldhetsz képet és megvitatjuk. ;)
8/10 anonim válasza:
Küldhetsz képet, úgy könnyebb tanácsot adni :)
9/10 anonim válasza:
Ha küldesz nekem képet, szívesen segítek, ugyanebben a cipőben járok, de sokszor megdícsérik a ruháimat, úgyhogy hátha tudok tanácsot adni:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!