Hogy találjam meg a stílusom? Ti nem szoktatok így érezni?
Mért érzem úgy hogy akàrmit veszek fel (lehet az a legmenőbb legújabb divatú de nem dràga ruha is), akkor se àll rajtam olyan jól mint mindenki máson..?
Hogy lehetne ezen vàltoztani?
Nem mások stílusát másolom (olyan ruhàkat veszek meg ami tetszik ès szerintem jól àll)
ülj le szépen, és kezdj el gondolkodni, hogy miben érzed magad a legjobban, a legtermészetesebben, milyen ruhadarabot hordanál éjjel-nappal.
színválasztás: ha van kedvenc színed/színeid, akkor válassz ilyen színben ruhákat (nekem pl. a fehér, piros és rózsaszín a kedvencem, a ruhatáram is ilyen színekből áll leginkább)
el kell döntened, hogy a sportos, az elegánsabb, vagy a divatosabb ruhák tetszenek jobban.
lehet hogy néha inkább lazulósan szeretnél öltözködni, néha meg elegánsabban, mikor hogy, milyen kedved van
szóval rágd át magad a témán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!