Nincs stílusom?! Hogy találjam meg? 14/L
14 éves lány vagyok. Nem sikerült még megtalálnom a stílusom. Egyik nap fekete, fehér és szürke ruhákat viselek, másnap színes és mintás göncöket veszek fel egy tucat karkötővel. Vagy teljesen átlagos csőfarmer-feliratos póló-tornacipő kombót választok. Satöbbi, satöbbi...
Nincs stílusom, egyik nap ilyen, másik nap olyan hangulatom van. Azt sem tudom mi állna igazán jól. Vékony vagyok, 168-170 cm, 47-48 kg. Váll alá érő sötétszőke, enyhén hullámos hajam van, kékes-zöld szemeim. Szemüveges vagyok, de nem szeretem, ezért kontaktlencsét hordok. Elég világos a bőröm és kicsit szeplős is az arcom. Fogszabis vagyok...
Sminkelni nem igazán szoktam, csak néha egy kis szempillaspirált, korrektort vagy ajakbalzsamot használni.
Szeretem a kéket, a zöldet is a türkizt, ezek mennek nagyjából a szemem színéhez is.
Önbizalmam egyáltalán nincs sajnos.
Hogyan tudnám megtalálni, kialakítani a stílusomat? Ami jól is áll...
Segítsetek kérlek! Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Alapdarabokat vegyél normális boltokban és azokat bármikor tudod hordani.
Inkább a kiegészítők legyenek változatosak és akkor egy Basic szettbol bármi kihozhato.
Tudom már régi a kérdés...
De ennyi idősen, pont hogy kísérletezni kell. Próbálj ki többféle stílust.
És legyél önmagad, mert az a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!