Hogyan értessem meg a szüleimmel hogy nem vagyok válogatós ruha téren, csak megvan az én stílusom?
Mindenki azt mondja hogy válogatós vagyok ruha téren. A szüleim, a nővéreim, a mamáim. De én nem tartom magam válogatósnak. Csak nem veszem fel azokat a ruhákat amik 30 éve voltak divatok. Miért? Most akkor én válogatós vagyok? A mai világban már mindenkinek van egy stílusérzéke. Mindig azt mondják hogy nekem semmi sem jó. De tényleg olyan ruhákat akarnak rámadni ami 30 éve hodtak ők....
A sértő válaszokat légyszi tartsátok meg magatoknak.
Én kb. 12 éves koromig bólogattam anyámnak, utána ő is kiakadt rajtam,hogy soha nem tetszik nekem az,amit ő választ nekem. Később elfogadta,hogy teljesen más az ízlésvilágunk. Neki a rusztikusabb stílusú ruhák jönnek be és a melegebb színek: barna,bordó, ami illik is az ősz típusú sötét hajához és fehér bőréhez.
Én viszont szőke vagyok és zöld szemű,így eleve már színek állnak jól és másokat szeretek: mályva, világoskék, türkiz, barna helyett szürke. És a stílusom is inkább városiasan elegáns, kissé barokkos hiszen sokat járok színházba és magánének szakra készülök, de azért a modern vonalat követem.
A húgom még mindig bólogat mindenre,amit anyám ráad,de ezt szerintem már ő sem fogja sokáig engedni a 12 éves fejével.
Semmi baj nincs azzal,ha a családon belül mindenkinek meg van a saját stílusa. Ettől leszünk egyediek és ettől te még nem leszel rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!