Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kérlek mondjátok már el,...

Kérlek mondjátok már el, honnan van ezeknek a lányoknak ennyi pénzük?

Figyelt kérdés

Először is, szögezzük le, nem vagyok irigy! Dolgozó, felnőtt nő vagyok, nem tini, nem dőlök be az aktuális divat hülyeségeknek, viszont sokat facebookozok és instagramozok, feltűnt, hogy a korosztályom, vagy tőlem fiatalabb lányok, napi szinten több 100 ezres táskákkal, ruhákkal pózolnak a képeiken, úgy hogy nem dolgoznak.

Félreértés ne essék, nem az árkategória miatt "háborodom fel", hanem azért, hogy nem dolgozó nőknek minden az ölükbe hull, én naphosszat dolgozok, nem élek rosszul, de mégsem tehetem meg, hogy hetente eltapsoljak 300-400 ezret, még úgy sem, hogy dolgozom, nemhogy még ha állástalan lennék!

Ha csak az instagramot nézem, tucatjával jelennek meg olyan huszonéves lányok, akik felteszik h épp ezt meg azt vettek, első gondolatom, hogy jóég miből??? Ilyen plasztika, olyan szájfeltöltés, hajfelvarrás 100 ezerért stb.

A prostituciót meg társait némelyik esetben kizárnám, sok lánynak párkapcsolata van- normális fiúval.

Egyik ismerősöm dicsekedett most el, hogy majdnem egy milliót sikerült eltapsolnia, pár nap alatt ilyen-olyan luxus cikkekre, a lányról tudni kell, 29 éves és egy napot nem dolgozott az életben, szülei tehetősek, de a másik tesója érdekes mód átlag színvonalon él, a csaj meg agyonfényezte magát, hogy ő milyen jómódú és mennyit költött... kis városban lakik, még jól kereső szülőkkel sem engedhetik meg maguknak egyesek h ennyinek rendszeresen odaverjenek. Segítsetek már megérteni, hogy lehet h ennyi lány van, aki ennyire időmilliomos, nem dolgozik 30 éves létére, és elkölthet havi szinten több 100 ezres nagyságrendeket??

Abból a szempontból bicskanyitogató számomra, és azért írtam ki a kérdést, mert én a jómódom ellenére magam dolgoztam meg mindenért, rengeteget tanultam, vannak nekem is luxus dolgaim, dehát én dolgozom, relatíve jó bérért, de így is jó, ha egy évben egy prémium kategóriás dolgot sikerül vennem.

26N

2017. febr. 24. 18:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jó, most az előbbi példába isbeleleht kötni, h mit csinál Sarka Kata, fotózgatja magát stb. de azért ő mondjuk vállalja h felkel reggel 6kor, megy ide-oda, de az adott lány akit említettem otthon ül és abszolút semmit nem csinál a vásárláson kívül. ha én szülő lennék, lehetnék milliárdos is, ilyen korba én elküldeném a gyerekem vagy dolgozni, vagy azt mondanám, h szerezzen végzettséget.
2017. febr. 24. 21:16
 12/17 A kérdező kommentje:
utolsó te azt írtad egyetemre jársz... más. te legalább csinálsz valamit.
2017. febr. 24. 21:18
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ha valakinek sok követője van, simán kaphat cuccokat szponzoroktól, partnerektől, pénzt azért, ha kirak egy képet az adott márkáról, stb :D Nem olyan nagy titok ez, csak utána kéne nézni.

Aztán az is lehet, a családja gazdag. Jó neki. Ha nekem gazdag szüleim lennének, én is többet utazgatnék.

Vagy ha nem a család a gazdag, akkor meg egyébként nagyon jól tudnak működni a közös megegyezésen alapuló, anyagi támogatással járó kapcsolatok.

Ha te elégedett vagy a saját életeddel, és jómódú vagy, akkor nem értem, mit hisztériázol ezen :D

2017. febr. 24. 21:46
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Egyébként meg ha valaki tényleg a közösségi médiából él meg, akkor az utazást is állhatja valamilyen szponzor vagy brand.
2017. febr. 24. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
azért ami az instan vuitton az nem feltétlen az a való életben is.
2017. febr. 26. 00:27
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, nem értelek... Ne nézd a képeiket, és nem fognak zavarni. Főleg ha jómódú vagy, miért idegesít? Attól, ha nekik kevesebb lesz, neked lesz több? Nem. Maximum kárörvendés jut neked, de az nagyon csúnya dolog! Foglalkozz magaddal, légy boldog. Egyébként te honnan tudod, hogy ezek a lányok mit csinálnak egész nap? Tudod, az instára mindenki a legelőnyösebb képeit rakja ki. Én sem teszek ki pl olyan képet amin szét vagyok esve, mert rohangálok egész nap egyik helyről a másikra, meg autóban élem a fél életemet. Attól, hogy nem tesznek ki olyan képet, még dolgozhatnak. Gondolom nem koslatsz utánuk egész nap, legalábbis merem remélni.

A másik amit előttem már írtak: nagyon sok lánynak hamisítvány cuccai vannak. Többet is tudnék mondani, akikről mindenki azt hiszi, hogy mennyire luxus mindenük, holott Ukrajnából van ötezerért. Nem minden arany ami fénylik! Meglepődnél! ;)

2017. febr. 26. 01:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekelne, mert én is felfigyeltem a jelenségre, es rendkìvül bosszant, hogy ezeknek a lanyoknak egy szalmaszalat se kell keresztbetenniük es az ölükbe hullik minden. Gondolom ,,ügyeskednek'', ezt tanultak, erre nevelték őket, hogy kitől kell kunyerálni, kit kell lehúzni, es valahogy mindig megtalaljak a módját. És, hogy kajaból ezek silanyat vennének? Azt se hiszem, mert horror draga éttermekben is lőnek fel fotókat. Engem azért is bosszant, mert sok korombeli, vagy fiatalabb lany ezt megteheti. Én egyetemista vagyok, mellette diakmunkázom, mert nem tehetem meg, hogy nem dolgozom, párom 150-170 közt keres havonta, és meg a szüleim is támogatnak, megis sokszor hó végéig alig húzzuk ki, nemhogy meg luxus cikkek. Pedig egy picike lakasban elünk, amit örököltünk, szóval még csak nem is albérlet, ami sok pénzt vinne el. Azert erthető, hogy igazsagtalannak tartom, hogy míg ezek a lanyok a tengerparton pózolós, tökeletesen belőtt, koktélozós, Gucci taskás kepeket rakosgatják fel magukról most nyaron, addig én sokszor reggel 6-tól mar bent rohadok a munkahelyen, ezek meg nem dolgoznak egy percet se, es addig alszanak amíg akarnak. Megkeresek 60-100 ft közt diakmelóval, attól függően, mennyit tudok dolgozni egy hónapban, (Nyilvan év közben ez inkabb közelebb van a 60-hoz, ilyenkor nyaron meg a 100-hoz), és belegondolok, hogy ezek egy napi vasárlással elverik azt az összeget, amit en kínkeservesen 3 hónap alatt megkeresek kb. Ez a rossz ebben az orszagban, hogy irreálisak a társadalmi, anysgi különbségek. Valaki dúskal az anyagiakbsn, míg sokan örülnek, ha nem halnak ehen.
2018. júl. 29. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!