Kérlek mondjátok már el, honnan van ezeknek a lányoknak ennyi pénzük?
Először is, szögezzük le, nem vagyok irigy! Dolgozó, felnőtt nő vagyok, nem tini, nem dőlök be az aktuális divat hülyeségeknek, viszont sokat facebookozok és instagramozok, feltűnt, hogy a korosztályom, vagy tőlem fiatalabb lányok, napi szinten több 100 ezres táskákkal, ruhákkal pózolnak a képeiken, úgy hogy nem dolgoznak.
Félreértés ne essék, nem az árkategória miatt "háborodom fel", hanem azért, hogy nem dolgozó nőknek minden az ölükbe hull, én naphosszat dolgozok, nem élek rosszul, de mégsem tehetem meg, hogy hetente eltapsoljak 300-400 ezret, még úgy sem, hogy dolgozom, nemhogy még ha állástalan lennék!
Ha csak az instagramot nézem, tucatjával jelennek meg olyan huszonéves lányok, akik felteszik h épp ezt meg azt vettek, első gondolatom, hogy jóég miből??? Ilyen plasztika, olyan szájfeltöltés, hajfelvarrás 100 ezerért stb.
A prostituciót meg társait némelyik esetben kizárnám, sok lánynak párkapcsolata van- normális fiúval.
Egyik ismerősöm dicsekedett most el, hogy majdnem egy milliót sikerült eltapsolnia, pár nap alatt ilyen-olyan luxus cikkekre, a lányról tudni kell, 29 éves és egy napot nem dolgozott az életben, szülei tehetősek, de a másik tesója érdekes mód átlag színvonalon él, a csaj meg agyonfényezte magát, hogy ő milyen jómódú és mennyit költött... kis városban lakik, még jól kereső szülőkkel sem engedhetik meg maguknak egyesek h ennyinek rendszeresen odaverjenek. Segítsetek már megérteni, hogy lehet h ennyi lány van, aki ennyire időmilliomos, nem dolgozik 30 éves létére, és elkölthet havi szinten több 100 ezres nagyságrendeket??
Abból a szempontból bicskanyitogató számomra, és azért írtam ki a kérdést, mert én a jómódom ellenére magam dolgoztam meg mindenért, rengeteget tanultam, vannak nekem is luxus dolgaim, dehát én dolgozom, relatíve jó bérért, de így is jó, ha egy évben egy prémium kategóriás dolgot sikerül vennem.
26N
én meg azt látom, hogy a jómód szót sokat használod. lehetséges, hogy minél több pénze van valakinek, annál jobban zavarja, hogy másnak még több van.
amúgy meg megértem, ha ez a kérdés néha felmerül, de azért ugye nem gondolod, hogy ez valami fajsúlyos dolog? senki sem mondta, hogy igazság van.
egyébként meg én is gondoltam már arra, hogy ha sokat költenek a kinézetre, akkor kajából talán silányat vesznek? belegondolni sem merek, mennyibe kerül egy ilyen színvonal fenntartása. én is dolgozom, egész jó keresettel, de azért a biztonsághoz PLUSZ ami megtetszik, csak úgy megveszemhez ez nem elég.
Kérdezd Vajna Tímeát :D
Egyébként sokaknak szülő finanszírozza (nem mindenkinek vannak olyan szülei, akik normális értékrendet tanítottak a gyereküknek, simán a fenekük alá tolják mert megtehetik és letudják a "gyereknevelést")
Sok lány netceleb, őket is finanszírozzák különböző cégek (akár sminkes, akár ruhás, ezeket akkor tudod kiszűrni, ha meg is jelölik hogy milyen márkájú cuccokat viselnek)
most le leszek pontozva, de azt írod "Abból a szempontból bicskanyitogató számomra, és azért írtam ki a kérdést, mert én a jómódom ellenére magam dolgoztam meg mindenért, rengeteget tanultam, vannak nekem is luxus dolgaim, dehát én dolgozom, relatíve jó bérért, de így is jó, ha egy évben egy prémium kategóriás dolgot sikerül vennem. "
ez pontosan az irigységet jelenti... és ezért leszólja mindenki a szülőket, meg elmondják mindennek ezeket a lányokat. biztos mind hülye, direkt kib-szik másokkal, kihasznál mindenkit, csakis rossz ember lehet. ez a módszer. lehúzni a másikat is inkább.
nem mindenki fizet ezekért. sok terméket ajándékba kapnak, mert reklám a cégeknek. nyilván vannak ilyenek is, mint akiket te mondasz, de nem kell egy kalap alá venni mindenkit. nem is kell feltétlenül ajándékba kapniuk ezeknek az instás lányoknak. sokan pl kölcsön kapnak ruhákat, táskákat, cipőket, hogy fotózzák benne magukat, aztán visszaviszik. ez pedig sokszor megéri az üzleteknek.
nekem is vannak drága dolgaim. én sem dolgozok, egyetemre járok még. és nem szoktam könyörögni anyának, apának, nem húzom le őket, nem hisztizek. megtehetik hogy vegyenek nekem drága holmit. maguknak is vesznek. akinek nincs erre pénze, annak nem is vesznek, elhiheted. de ha van pénzed rá, akkor miért ne költhetnél erre, ha ez neked tetszik. az én életem se ez teszi ki, normálisan lettem nevelve, tisztában vagyok a dolgok értékével. nem sz.r ember valaki csak azért, mert ilyenekre költ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!