Van itt olyan, aki NEM szereti a Coverse és egyéb "menő" tornacipőket?
Figyelt kérdés
Ma, ha kimegyek az utcára, minden 2.-dik csajon és 3.-dik pasin ez van. :S kicsit már herótom van tőlük, nektek nem?2010. máj. 8. 13:51
21/38 A kérdező kommentje:
Ja és akkor én is mondhatom neked, hogy akkor minek nézed meg az olyan kérdéseket? :)
2010. máj. 8. 17:34
22/38 anonim válasza:
Borzalmas, hogy lányok tornacipőt hordanak, arról nem is beszélve, hogy undorító kinézetű mind.
23/38 anonim válasza:
1részt: unalmas tömegcikk
2részt: méregdrága és az esetek többségében szart sem ér, szal
ár- érték
-
24/38 anonim válasza:
Én azt sem tudom mennyi egy converse cipő.Nekem tettszik,de nem vagyok egy nagy tornacipős.Van egy azért csini mászkálósnak,de kappa.
26/38 anonim válasza:
nekem se tetszik, én nem vennék magamnak converset.
mások meg azt hordanak amit akarnak.
26F
27/38 anonim válasza:
nekem van 3 converse-m is, és nagyon szeretem őket,mert nagyon kényelmesek, de persze mellette hordok egyaránt magassarkút, balerinát, meg nőcis cipőket. nehogy azért ne hordja valaki, mert ciki, mert mindenki azt hordja.
28/38 anonim válasza:
rühellem a tornacipőket, anyira sablonos már.
Egy kettő nagyon jó van de azt sem venném fel mert mindenkinekaz van
29/38 anonim válasza:
énmég 5 évvel ezelött vettem meg az első conversemet,véletlen bukkantam rá egy ofice shoes-ban,akkor még csak 1-1 darabot árultak,mert még nemvolt trend...az elsőt aztán még 3 db követte még ugyanígy 2005-ben,de 3 éve egyik se volt a lábamon,mert kiráz a hideg hogy mindenki ilyenben járkál...inkább elraktam őket majd 5-10 év múlva ha nemlesz minden kiscsajszin/pasin ez akkor előveszem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!