Van itt olyan, aki NEM szereti a Coverse és egyéb "menő" tornacipőket?
Nekem sme tetszeneke ezek, eleve h tornacipő..:S én magassarkú párti vagyok és kényelmes sportcipő :D
De kinek mi tetszik ugyebár, ha neki ez jó és kényelmes, nyugodtan hordja, másnak meg az nem tetszik biztos amit pl te hordasz. Most ez a divat(lehet már nem annyira..)
Nekem sem tetszik, de másik tornacipő féle se. Nekem nincs egyedül az osztályba és többen mondták, hogy vehetnék már,de nekem nem kell olyan. Bár ez az első,hogy egy tömegcikk nem tetszik.
13/L.
Te elfogadod más véleményét? Ne röhögtess... ott az első válaszolónak írt kommented...
Nekem meg attól van herótom, hogy hetente van egy ilyen kérdés, hogy miért veszik meg ha ilyen drága és szar meg mindenkin ilyen van? Mit zavar ez téged? Nem a te pénzedből veszik... meg nem kell ránézni.
Nekem pl. attól van herótom hogy minden 2. lányon olyan nyú dzsókeres műbőrkabát van. Az már lassan elterjedtebb mint a converse tornacipő.
Mindig olyanok osztják, akiknek még sosem volt, hogy a kínai is ér annyit. Nekem volt egy pár 1000-1500 Ft-os kínaiból, 2 hét alatt kettétörött a talpa... nem állítom h olyan jó a converse, de azért annyira kritikán aluli sem...
Nekem volt olyanom is kínaiból amit 2 éven át hordtam és még mindig jó:)
Amúgy én szeretem tavasszal/ősszel a tornacipőt, de max. kínait veszek, annál több pénzt nem ér meg, mint amit ott elkérnek érte. és ott is van hosszúszárú, meg színes...
A converse gáz, ugyanúgy ahogy minden egyenesen égő, ami trendi! 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!