Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen most menő cipőt vegyek?

Milyen most menő cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

16 vagyok és eddig wink volt, de kíváncsi vagyok hogy milyenek amik most menők.. Sportos cuccokat szoktam hordani, nem csőnadrág.. ilyesmik..

[link]

[link]

rendes póló, kiegészítőket nem nagyok, kivétel 1-2 karkötő.. [link]

2011. szept. 6. 06:45
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
CONVERSE!! : DDD vagy adidas nike puma stb.. : DD ezek most a menőőők!! : D
2011. szept. 6. 06:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ami neked is tetszik!

Vannak most:

-tornacipők(mindenki a converse-re esküszik-de pl egy zúzósabb buli után ha megtaposnak pl koncerten a converse-ből se marad semmi XD)

-magasszárúak-kosaras típusúak,tépőzárral

-egyszerű lapos adidas

2011. szept. 6. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Például olyat, ami neked is tetszik? Erre nem gondoltál? Ne ám már más mondja meg, hogy milyen cpőt vegyél fel!
2011. szept. 6. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Hehh, arra gondoltam hogy választok majd valamit ami tetszik, de így még azt se tudom hogy mik a menők.. Köszi az értelmes válaszokat
2011. szept. 6. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

én sem értem miért fontos az hogy mi a menő?

egy cipőtől te magad nem leszel menő, inkább nevetséges hogy azt hordod te is amit mindenki más... unalmas tömegemberek. bemész pár boltba és megveszed ami tetszik, ennyi. akkor is ha nem menő.

2011. szept. 6. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
vegyél fila táskát is. az is menő végül is sok mindenkinek van
2011. okt. 3. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!