Van itt olyan, aki NEM szereti a Coverse és egyéb "menő" tornacipőket?
Akkor te meg ne válaszolj! köszi
nemár:D senkii? itt mindenki abba van belebolondulva?:P
én se szeretem eleve nem szeretem ha egy lányon lapos sarkú van,meg tornacipő, én sose hordok tornacipőt, és engem már a converse szó irritál,mindenkin azt látok, táska stb...
15/F
Nekem nem tetszik.
Volt aki beszólt,hogy csak azért mondom,hogy nem tetszik,mert nem telik rá,de ha telne biztos nekem is lenne 2-3 ilyen cipőm.
A fazonja mondjuk tényleg nem rossz,de mindenki ilyet hord.Nekem hasonló fazonú cipőm van,sima fekete és fehérrel van minta az oldalán.Jobban néz,ki mint a converse,meg olcsóbb is volt.
Tényleg rengetet csinos,szép cipő van(sportcipő és topánka is),szóval nem értem,miért kell vagyonokat adni 1-1 ilyen cipőért.
Sosem éreztem,hogy kevesebb lennék emberileg,mint azok akik ilyen cipőkben járkálnak.
15/L
én NEM szeretem a converse tornacipőket, és még vagyunk így páran
19/F
Nem hordok torna csukát nem az én stílusom,de nem is nagyon érdekel,hogy ki hord és ki nem. Szerintem foglalkozz magaddal,ilyen alapon akkor idegesítő,hogy minden második nő sminkeli magát ez is tucat nem? Most ez tetszik a legtöbb fiatalnak hát hordják,most őszintén nem mindegy? Ha neked nem, és képes voltál ezt a kérdést így feltenni akkor sajnállak.Topánkát is nagyon sokan hordanak szinte annyian,mint tornacipőt ez nem irritál?:)
18/L
engem egyáltalán nem érdekel a converse tornacipő, de én másokon se nagyon látom, nálunk sztem nem divat...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!