Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem túl kihívó első találkozásra?

Nem túl kihívó első találkozásra?

Figyelt kérdés
Hétvégén találkozok este egy fiúval. Egy parkba megyünk vizipipázni és inni. CSak az a gond hoy én elég szoknyamániás vagyok. És mivel itt a jó idő és meleg van, miniszoknyát akarok felvenni. Csak félek hogy a fiú esetleg félreérti. Én nem "azt" akarom ezzel elérni. Szerintetek felvehetem? Nem fogja félreérteni? Vagy előtte szólnom kéne neki, hogy én általában így szoktam öltözni és ne értse félre? Előre is köszi!
2010. máj. 6. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan.Csininek fog találni és tutira nem fogja félreérteni.Hajrá!!!
2010. máj. 6. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Este hideg van még ehez :) De ha már vizipipázni és inni mentek egy parkba az már ugyan mindegy mit veszel fel úgy is ugyanaz lesz a vége XD
2010. máj. 6. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
meg amúgyis hétvégére esőt mond :)
2010. máj. 6. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
ha megdicséri a ruhád akkor mondd azt, hogy általában így öltözködsz, mert szereted a szoknyát
2010. máj. 6. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Vitipipa és ivászat.Ez biztos jó első randinak?
2010. máj. 6. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
elég gáz vagy....mindegy h mit veszel fel már leszüri h milyen vagy ha elsp randin iszol....pff...szánalom...már boccs
2010. máj. 13. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. :D
2011. ápr. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!