Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel első találkozásra?

Mit vegyek fel első találkozásra?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Hétfőn találkozok egy 16 éves sráccal először. Nem tudom mit vegyek fel..

Nem vagyok az a nagyon "nőcis".. általában csőnadrág, tornacipő mintás póló.. szerintetek ilyesmibe megyek ki is jó? Vagy mi az ami még szerintetek jól nézne ki egy ilyen korú lánynak? :) Tippek? Esetleg hajra vmi ötlet? Lapockáig érő szőke tépett hajam van. Bármilyen ötletet szívesen fogadok, smink ügyben is. ( persze nem akarom agyon sminkelni magam, csak vmi egyszerű természetes hatású, ha van képet is légyszi ) köszönöm ^^

2010. jún. 25. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem,menj olyan ruhába,amibe amúgy is szoktál lenni.Ha nem vagy magassarkús,akkor ne vegyél fel azt,mert kényelmetlenül éreznéd magad végig.Amit leírtál,szerintem pont jó.Bár ez attól is függ,hogy hova mentek.

A hajad csak mossad meg frissen,vasald ki és kész.A fiúk imádják a hosszú hajat csak úgy természetesen.

Smink meg szerintem annyi,hogy egy kis alapozó,púder,szempillaspirál,ceruza,egy kis szájfény és kész.Csak természetesen,de emeld ki magadon,ami szép!

Sok sikert!

Ja,és valami isteni parfüm nem árt!(a hajadra is)

2010. jún. 25. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2010. jún. 25. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

amit előttem írtak is jó, de én a helyedben valami csini ruhát vennék fel.(ilyen safari stílusút képzelek el) semmiképp nem qrvásat, csak h mégis valami. :P de ezt is inkább csak ha valami elegánsabb kajáldába mentek. na ügyes legyél, sok sikert! :D

15L

2010. jún. 25. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ja és haj... szerintem is csak vasald ki, egy szőke hosszú hajnál nincs szebb a világon :D smink egy kis szolid, amit előttem írtak.
2010. jún. 25. 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:

köszii :)

amúgy sétálunk, esetleg fagyi, beszélgetünk ilyeneket tervezünk :) nem nevezném nagyon randinak még.. bár kitudja mi lesz belőle :)

2010. jún. 25. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Amiben jól érzed magad és nem tér el a stílusodtól! :) Csőnaci, egy csini póló és egy jó kis tornacipő akár még nőies is lehet, csak tudni kell jól hordani :) Sok sikert ;)
2010. jún. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!