Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok ajánlani programként első találkozásra?
Egy lánnyal készülök találkozni. Most találkoznánk életünkben először. Eddig hónapokig beszélgettünk MSN-en és Skypeon.
Végülis a találkozó lényege, hogy kiderítsük mit érez a másik, és hogy hogyan tovább. 2 napot lenne nálunk, egyik nap reggel jön, másnap reggel megy (habár úgyis kiharcolom, hogy este menjen ;) ), tehát itt fog aludni.
Tanácsokat várok a programot illetően. Merre menjünk? Mit csináljunk / Ti mit csinálnátok? Én végülis hosszú beszélgetéses sétákra gondoltam, na de azt sem lehet egész nap.
A válaszokat előre is köszönöm.
Mindig kövessétek az első éjjeli csillagot, és induljatok el az esthajnal csillag felé, és ha eléritek azaz a legközelebb kerültök hozzá szinte csak egy karnyújtásnyira akkor, egy kincsre bukkanhattok!
Azaz menjetek el kincset keresni!
<irónia>
Köszönöm a felettébb célravezető és témába kapcsolódó első választ.
</irónia>
Kiegészíteném a kérdést pár fontosabb konkrétummal: Szegeden fogunk találkozni, én 15, ő 19 éves. Továbbá még egy kérdés: Vigyek-e valami apró meglepetést? /Gondolok itt virágra, csokira, stb. /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!