Mibe menjek "első" találkozásra?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit egy rendezvényen ismertem meg. Sportos, motorozik. Holnap találkozok vele, de fogalmam sincs miben menjek. Nem akarom feltétlen elcsábítani, de mégis szeretnék jól kinézni. Nem vagyok a legvékonyabb, szóval ilyen nagyon rövid szoknya/nadrág nem nekem való. Halásznadrág nagyon gáz? Sportosabban, vagy inkább csinibben öltözzek szerintetek? 16/L2011. aug. 24. 22:28
2/9 anonim válasza:
sportosan inkább ne :S
Inkább csajosan ^^ de azt se vidd túlzásba
3/9 A kérdező kommentje:
esetleg most néztem a szekrényem van egy farmer egyberucim, fent pánt nélküli, alul meg rövidnadrág. Nos?
2011. aug. 24. 22:46
4/9 anonim válasza:
Az nagyon rosszul hangzik, gyerekesen. De lehet ha látnám jobb lenne.
Amúgy a "mibe menjek" kérdésre a válasz az, hogy a találkahelybe, amennyiben az egy helyiség. A mibeN lett volna a helyes kérdőszó.
5/9 anonim válasza:
sztem rakj róla fel képet h h áll.persze arc nélkülit csinálj.
6/9 A kérdező kommentje:
valamiért nem tudom feltölteni a képet :( kerestem neten hátha találok róla képet, de csak egy kép volt ami hasonló..
Szóval ilyen, csak az enyém világoskék farmer anyag, meg a nadrág része buggyosabb, meg talán kicsit hosszabb is, és van a derekén egy kis mintás kendő..
amúgy ezt még idén vettem..
2011. aug. 25. 12:32
7/9 anonim válasza:
Hát ha ez a stílusod, és mindennap hasonló jellegű cuccokban jársz, akkor jó. De ha csak nagy ritkán van rajtad ilyen rövid és váll nélküli vagy nagy kivágású, akkor eléggé félrevezeted a pasit, ami negatív irányba is elsülhet.
8/9 A kérdező kommentje:
Én mindig máshogy öltözök, egyszer tornacipő, mintás póló, de néha kivágottabb felső, saru :)
Amúgy ebbe mentem el, hát nagyon nem mondott rá semmit.. :D
2011. aug. 25. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!