Mi a véleményetek erről a stílusról/öltözködésről?
Az időre való tekintettel, most tavaszi- nyári szetteket nem linkelek.
Ékszerként egyszerű, kicsi fülbevalókat és nyakláncnak egy pici medálosat viselek.
Télen szövetkabátot vagy ősszel bőrkabátot hordok, általában válltáskával, de a hátizsákot se vetem meg ha olyan az összeállítás.
Az egyszerűbb szetteket egy sállal vagy fedora kalappal dobom fel (esetleg mindkettővel)
Kedvemtől függően öltözök, általában a nőies vonalat képviselem, de imádom a bakancsokat és a kényelmes viseletet. :)
Korotokat és nemeteket is kérlek írjátok le, előre is köszi, minden kritikát szívesen fogadok, amíg az normálisan van megfogalmazva.
"Hát nekem a gumicsizmáról a földtúrás jut eszembe"
Végre egy lánytól is azt hallom ami nekem eszembe jut:D
Jó hát igen, de nem hiszem el hogy még discovery-n se láttak kerti munkát végző emberen gumicsizmát:D
De mindegy akkor is elég igénytelen a gumicsizma, nem is a szépsége miatt lett kitalálva akár hogy cicomázzák, de emelt fővel ilyet hordani meg gondolom annyiba kerül mint 1 jobb csizma vagy bakancs ami azért félelmetes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!