Fiúk, mi a véleményetek a fiús öltözködésről egy lány esetében?
Figyelt kérdés
Főként fiúk válaszát várom, de természetesen lányok is válaszolhatnak. :D
Tehát, mi a véleményetek arról, ha egy lány fiúsan öltözködik?
Pár példa:
Gondolom nyilvánvaló,hogy rólam van szó, tehát személyes rész, hogy amúgy nagyon tetszenek a nőies, divatos ruhák, csak nem érzem bennük jól magam.
Előre is köszönöm a válaszokat.:D 17/l
2017. jan. 14. 23:48
1/18 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen öltözködés a lányoknál :D Jobban bejön, mintha nőiesebb lenne a ruha egy lányon, szerintem vagány :D
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:D
2017. jan. 15. 00:11
3/18 anonim válasza:
Én kifejezetten visszataszítónak találom. Bocsi.
16F
4/18 anonim válasza:
Lány vagyok, nekem a második és a harmadik tetszik a kabát nélkül.
5/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem fiús, mármint e képen skinny farmer, tornacipő és egy póló van ,tudtommal ez hétköznapi viselet mindkét nem számára. Vagy csak az számít lányos öltözetnek ha szoknyát/magassarkút/blúzt hord valaki? Szerintem ilyen ruhában a "lányos" lányok is járnak néha.
7/18 anonim válasza:
Nem törődök vele, hisz sokan járnak így, inkább az zavar, hogy a fiúknál ha a skinny nadrágon kívül vmi csajosat felvenne, akkor egyből furcsállnák, hominak néznék.
8/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden mai csaj így öltözködik, szóval ha tetszik, ha nem, ezt kell elfogadni.
9/18 anonim válasza:
Nekem egyébként a normál (nem szaggatott) farmer sem tetszik lányokon, nagyon nem kedvelem ezt a "majmolós" stílust, szóval az én véleményem ebben a megközelítésben irreleváns.
Előző voltam.
10/18 anonim válasza:
#9 A sima farmernadrág nem majmolás, ezer éves dolog. Az már majmolás mikor a térdénél ki van vágva két csík és minden második emberen az van. Vagy ha már ez is utánzás akkor járjunk bársonynadrágba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!