Ti miben alszotok éjszaka télen?
Figyelt kérdés
Elég hűvösek az éjszakák, és felmerült bennem a kérdés, hogy miben alszotok ilyenkor? Fiúk, lányok is írhatnak.
Én tegnap éjszaka egy jó nagy fehér pólóban aludtam (régi tesipólóm xd) és egy rövidgatyába, meg egy tök cuki térdzoknit vettem fel, mert fáztam. :D
17/l
2017. jan. 18. 00:59
11/18 anonim válasza:
hálóing zokni,vagy hosszú pizsoma zokni
13/18 anonim válasza:
1-es,
az "elektromos agymelegito" az fűthető sapka, vagy mi ?
14/18 anonim válasza:
Ugyanúgy egy szál bugyiban, mint nyáron, csak ilyenkor be is takarózom. Reggelre így is melegem lesz.
15/18 anonim válasza:
13#
Elektromos takaro
Ne vegyel magadnak, ha kutyad-macskad-bmadarad van, mert ha megcsipkedi a drotot, akar meg is halhatsz. Es a hasznalati utasitasban irtak ellenere SOHA ne mosd ki!!!
16/18 anonim válasza:
Hosszú ujjú szűkebb pólóban és vastag nejlonharisnyában. :)
F
18/18 anonim válasza:
Meztelenül, a párom mindig átölel és sokszor még túl nagy is a forróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!