6 hetesen van/volt kialakult napirendetek? Mennyit alszik napkozben es ejszaka hogy alszotok, hanyszor ebred?
Növekesési ugrás van ilyenkor. Az enyém tápszeres és hirtelen 6 hetesen 40-50 milivel több kaját kért. Ez egy szopis babánál pedig sajnos rámegy az alvásra, de túllesztek rajta pár nap alatt!
Egyébként nem volt napirendje. Reggel hol 6-kor kelt, hol 8-kor, az alvása volt mikor fél óra volt máskor meg 2 óra. 6 hetesen pici még.
Igen, jól írják előttem.
A tápszereseket egyébként kevésbé zavarja meg a fejlődési ugrás, mert tápszert csak többet keversz és kész, de ugye ahhoz, hogy nőjön az anyatej menyisége egyfolytában ciciztetni kell. Ez pár napig is eltart ilyenkor.
Nekünk 3 hónapos korára lett egy normális napirend, átaludt éjjelekkel, igaz addigra lett full tápszeres.
Sajnos nem sajnos a tápszeres babák előtt ráállnak napirendre, mert hamarabb jóllaknak és nem kelnek éjjel komfortszopizni sem. Öröm az ürömben...
Szia! Nekünk viszonylag hamar kialakult a napirendünk, és a növekedési ugrások nem zavartak be annyira, mert az elejétől naponta kétszer-háromszor fejtem szoptatás után.
Így mindig volt egy kis plusz tej, amit el tudott fogyasztani, amikor igénye volt rá - max utána kevesebb tejet tudtam lefejni. 2 hónapos korára tejadó lettem, így mindenki jól járt :) Hamar beállt a dolog, és utána már napi 1 fejéssel megoldottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!