Hol van a 2-3-4-5-6 honapos babatok napkozben a nappaliban?
Az első lent volt a földön játszószőnyegen vagy egy pokrócon, a másodikat már nem mertem, mert a nagy hajlamos volt bántani, ezért ő járókában volt. Ennyi idősen még semmi baja ne, volt vele, onnantól nem szerette, hogy elkezdett kúszni-mászni.
Igazad van, ne hagyd a kanapén, egyik pillanatról a másikra megtanulna forogni, és akkor meg is van a baleset.
Földre teszem habtapira most 5 hónapos vagy 2 hónapja biztos sokat van ott
Az első 3 hónapban vagy aludt vagy kézben volt vagy egyszerre a kettő durván hasfájós volt de én se mertem volna sokáig a franciaágyon hagyni, jobb félni, mint megijedni.
6 hetesen a gyerkőcöm gyönyörűen kinyomta magát hason és már fordult is a hátára, szóval azután már semmilyen ágyon vagy kanapén nem mertem egyedül hagyni (előtte sem volt jellemző).
Járókánk volt, amit sokáig ki tudtunk használni.
Hát a kanapén egy percre se hagyd ott, mármint úgy hogy elmész mellőle, egy pillanat alatt megvan a baj.
Játszószőnyegen volt, és járókában. Mind a kettőt ki tudtuk használni.
Pár naposan simán legurult volna a kicsi az ágyról, ha nem vagyok ott mellette, pedig később túl lassúnak is bizonyult a mozgásfejlődése.
Játszószőnyeg vagy sima szőnyeg letakarva babapléddel.
A kanapén egy másodpercig se hagyd ott egyyedül.Az ördüg nem alszik!
Szőnyegen,játszószőnyegen voltak a gyermekeim többnyire.Járókát egyáltalán nem tudtuk kihasználni mert nem volt el benne egyik kisfiam sem.
Általában a szobájában az ágyban. Nagy ritkán elalszik a babahintában, de olyankor is átrakom az ágyában.
5 hónapos lesz egy hét múlva, de már másfél hónapja forog, így kanapén csak úgy merem hagyni, ha kb. 6 párnával körbebarikádozom.
De nálunk az vált be,hogy ha látom,hogy már nagyon álmos, akkor lentebb engedem a redőnyt a szobájába, be az ágyba és bekapcsolom neki a világítós teknőst. Általában 10 perc alatt így elalszik egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!