Anyukák, ti mikor szoktatok lefeküdni? Mennyit alszotok éjszaka?
Jó is lenne kipihenni 😂
11 hónapos
Altalaba 11ig vagyok fent. (Ilyenkor csinalom azokat amit napkozbe babamelett nem lehet.
Reggel fél 7 körül kelünk
Fél1-től f 2-ig alszik. Ilyenkor pihizek ( nem alszom el általában csak úgy pihengetek)
Kb fél 9-kor alszik el.
Én elmosogatok, megágyazok stb stb
Többnyire 10kor felébred ( visszaadom a cumiját)
11körül alszom el.
Éjjel még 2-4 alkalommal kel.
15 hós
3 éves.
8-9 között fekszik le, én 10-11 között. Hatkor kelek, de a saját lövésem az, hogy nekem muszáj fél órát nyugiban cigizni-kávézni-olvasni, egyébként kilóg a kapa a számból, olyan paraszt vagyok. Lassan térek magamhoz.
De terheltségtől függően 7-8 óra az alvásigényem, így ritkán vagyok fáradt. A sport nagyon sokat segít, több az energiám. Edzeni is este szoktam, mert reggel használhtatlan vagyok, estére pörgök fel.
16 hónapos kislányom van, dolgozom mellette otthonról. Nem könnyű, a kipihentséget hírből sem ismerem. A lányom lefekszik 8 körül aludni, de én sokszor ilyenkor ülök le dolgozni, 11-12-ig fent vagyok, ha nagyon szorít a határidő, akkor 1-2-ig is, de ez ritka. A kisasszony szopik még, éjjel nagyon igényli, úgyhogy átlag 4-5 alkalommal felébred éjjel, ilyenkor csak a cici jó. Velünk alszik, szóval nem nagyon megerőltető, de azért meg van szakítva az alvás.
A férjemnek nem fix a munkarendje, így heti kb 4-5 reggel úgy jön ki, hogy itthon van reggel. Ilyenkor ő kel a lányunkhoz, pelenkázza, reggelizteti, felöltözteti, játszanak hogy én aludhassak még egy másfél órácskát (cserébe az éjszakai műszakért). Kb 8-ig alszom, amit tényleg alvassal töltök éjjel, az szerintem olyan 6 óra, 5-6 részletben :D
Engem is meglep, de nem érzem szarul magam, ritkán van, hogy nagyon fáradt vagyok nappal, általában jól bírom. Pedig régen 10-12 órákat aludtam, ha tehettem, fogalmam sem volt, hogy fogok bírni egy rosszul alvó gyereket :D
Ez nalam tok valtozo.
Ha apa reggeles akkor 10-11 fele fekszunk es reggel 4:30kor kelek vele.
Ha delutanos akkor megvarom,beszelgetunk kicsit,ejfel korul fekszunk,reggel fel 6kor kelek.
Amikor ejjeles akkor 10kor legkesobb fekszem es reggel szinten fel 6kor kelek.
A nagyok miatt kelek koran,nekem kell fel ora mire magamhoz terek,es keltem oket.
10,8 evesek,a pici 3 hos kora ota alszik este 8tol reggel 6-6:30ig.8 hos.
Mikor meg dolgoztam allando ejjeles voltam,9fele fekudtem es 2 kor keltem.egesz jol birtam ugy is es igy is.neha ledolok napkozben a picivel.
Hatkor kelek. Harom iskolas gyerekem van. Ebbol egy mar elindult, ketto meg itthon van.
Eleg farasztoak a napok, fel otre mindenki itthon van. Lecke, tanulas, fozes.
A gyerekek tizkor mar alszanak, altalaban en sem huzom tovabb 11-nel. Es eleg nehez az ebredes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!