Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes vagyok. Annyira fáj...

26 hetes vagyok. Annyira fáj a derekam hogy nem tudok lefeküdni visszintesbe. Már éjszaka is kénytelen voltam a fotelben aludni, mert ülve nem fáj. Mit csináljak? Így nem tudok rendesen aludni.

Figyelt kérdés
Csak akkor fáj ha lefekszem, de akkor annyira mintha minden mozdulatnál egy kést döfnének a derekamba.Mit csináljak, hogy ismét fekve tudjak aludni???
2009. júl. 13. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ezzel a problémával küzdök 27hetesen. Kaptam egy krémet, Diclac 5% és valamelyest csillapitja a fájdalmat de nem csodaszer. Én már csak a bal oldalamon tudok aludni, de hamar elzsibbadok, 3 óránkánt sétálok egyet, a pisilések miatt is muzszály. És mindenki azzal vigasztal, hogy az édes teher növekedésével ez csak fokozódik majd... De nem baj, már csak 87nap és végre magamhoz ölelhetem, akkor már emlékezni sem fogok ezekre.

Boldog babavárást!

2009. júl. 13. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!