Lányok, ti átlagban mennyit költötök egy bugyira?
Figyelt kérdés
én maximum 1000-1500-at adok ki egy szebb darabért, de pl a hétköznapi bugyijaimat ilyen 3-as, 5-ös csomagokban veszem és úgy leosztva egy darab nincs 1000 ft se.
viszont csomó üzletben ilyen 2-3 ezernél kezdődnek a bugyik, valahol még ennél is drágábbak. nagyon szépek, nekem ezek tetszenek igazán, de őszintén szólva sajnálok ennyi pénzt kiadni egy darab bugyira. csak én lennék fukar? (átlagos anyagi körülmények között élek, elég sok ruhám van és adok magamra.)
2016. dec. 21. 17:46
11/15 anonim válasza:
3-4 ezret. De van ami csak 600 ft van ami 12000
12/15 anonim válasza:
általában packban veszem, 2-3 ft-ért, külön max 1500
13/15 anonim válasza:
Csipkés különlegesebb francia bugyikat szoktam venni 1500-2000ftért, az itthoni meg "menstruálós" egyszerű pamut bugyikat packba veszem, darabja kb 5-600 ftra jön ki. 2000ftnál többet még nem adtam ki bugyira, inkább a melltartókat szeretem, azokhoz szoktam vásárolni bugyit is :D 22/l
14/15 anonim válasza:
Elegánsabb,szebb,márkásabb,csipkés darabra képes vagyok kiadni 5-7000 Ft.-t is.Átlagban,kényelmes pamut alsóneműt veszek,több színben nagyobb kiszerelésben,ahogy ezt már többen is említették,ezek 1000-2000 Ft között mozognak.
15/15 anonim válasza:
Élj már egy kicsit, hisz miért ne lehetne olyan alkalom egyszer az életben hogy megveszel egy drágább bugyit ami tényleg tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!