Lányok, ti átlagban mennyit költötök egy bugyira?
én maximum 1000-1500-at adok ki egy szebb darabért, de pl a hétköznapi bugyijaimat ilyen 3-as, 5-ös csomagokban veszem és úgy leosztva egy darab nincs 1000 ft se.
viszont csomó üzletben ilyen 2-3 ezernél kezdődnek a bugyik, valahol még ennél is drágábbak. nagyon szépek, nekem ezek tetszenek igazán, de őszintén szólva sajnálok ennyi pénzt kiadni egy darab bugyira. csak én lennék fukar? (átlagos anyagi körülmények között élek, elég sok ruhám van és adok magamra.)
Nekem vannak drágábbak és olcsóbbak is.
A minőség az anyagon múlik. Hiába szép messziről, ha tiszta műszál, kinyúlik, nem jó a tapintása.
Nekem egy db olyan fehérneműm van (trikó+bugyi) ami 10000ft volt, de azt a barátomtól kaptam ajándékba.
Amúgy ha magamnak vásárolok, akkor nincs olyan bugyim, ami többe került volna 1000 ftnál. És mindegyik kényelmes.
Én speciel szeretem nagyon a rehérneműket, és sokat vásárlok, nem csak bugyi-melltartó, de mindenfajta szexibb darabot(főzők, harisnyakötők stb)
Maximum amit kiadok egy bugyiért az kb 3000-3500 ft. De akkor már tényleg valami nagyon különleges, igényes darabról van szó, és ezek úgymond ilyen "alkalmi" bugyijaim, nem hordom minden napra.
A hétköznapi bugyijaim úgymond olyan 1000-1500 ft között mozognak, az a cél, hogy kényelmesek legyenek, és ne csupa műszál stb.
Hát az alap bugyiaim nekem is 1000 Ft-ra jönnek ki. Viszont amiket magamnak varrok, pl a régi leggingsemből azt végül is pár forintnak veszem.
Szóval én nálad is fukarabb vagyok akkor, mert nekem sok olyan fehérneműm van, ami egy másik ruhadarabomból reinkarnálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!