Csak én hordok farmerszoknyát?
Én is hordok, a kedvenc miniszoknyám farmer. Csak télen nekem hideg lenne. Akkor inkább a bélelt és kötött darabok jönnek be. A farmerom meg egy vékony réteg és nem véd a hidegtől.
Viszont tavasszal és ősszel szívesen hordom, bohókás színű harisnyákkal.
Én is többnyire azt hordok, leginkább feketét, vagy sztreccses farmerhatásút, én minden héten 1-2 napra feleszek. Persze ilyen hidegekbe 150 denes harisnyával hordom vagy leggingsel, mert én a leggingset mindig szoknyával vagy hosszított felsővel veszem fel. Nyáron, meleg 30 fokos időben a farmerszoknya nálam nem játszik, van egy nagyon vékony anyagú amit akkor hordok nyáron ha esős picit hűvösebb idő van, de ez ritka.
Nyáron leginkább egyrészes ruhákat, vagy vékony anyagú szoknyákat viselek. Én 13 éves korom óta hordok rendszeresen szoknyát, mert sokat sportoltam és nagyon jó lábaim vannak, büszkén szeretem mutogatni, meg én alapból olyan nevelést kaptam anyukámtól hogy egy nő amikor teheti viseljen szoknyát mert nőknek az való. Igaz hogy anyukám már nem nagyon visel szoknyát, de én annyira szeretem hogy csak nagyon ritka esetekben veszek fel nadrágot. Hiába volt nagy divat nyáron a farmershort, utálom, mert nekem csak az áll jól ami teljesen rám feszül, de az mindig bevágott és kényelmetlen volt benne leülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!