Csak én hordok farmerszoknyát?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy az ősszel és ezen a télen egy lányon sem láttam farmerszoknyát vagy farmerminit.Én(16/l)a hét 4-5napján hordom harisnyával.Miért nem látok senkin farmerszoknyát vagy farmerminit?Ti hordtok 13-18éves lányok?Nyugtassatok meg hogy nem vagyok egyedül és ha kérhetem akkor képet is hogy ne idegeskedjek.2016. dec. 16. 19:55
2/13 anonim válasza:
En nem szeretem, mert merev. A legtobbel ugy jarok, hogy popsi folott tokeletes, utana mar fenekem kinyomja es az alja elall kilometerekre. 17/l
3/13 anonim válasza:
Kislányként szerettem, ma már nem igazán. 15/L
4/13 anonim válasza:
"Miért nem látok senkin farmerszoknyát vagy farmerminit?"
Noigen, ez engem is érdekelne, fel nem fogjátok, mennyire szexi!:/ 30/F
5/13 anonim válasza:
Nem csak te hordasz, a 3 éves húgom és csoporttársai is hordanak.Én semmi pénzért nem vennék fel farmer szoknyát mert borzalmasan ódivatú. 16L
6/13 anonim válasza:
Mert most nem divatos, azért nem hord szinte senki.
7/13 anonim válasza:
Én csak fekete farmerszoknyát hordok, de azt rendszeresen. De nem látni rajta, inkább ilyen kicsit sztreccses, ceruzaszoknya- féle ez egész. Szerintem egyébkétn jól meg nevetségesen is tud kinézni. 13/L
8/13 anonim válasza:
én is kislányként hordtam csak. nem tudom, egyszerűen már nem tetszik. unalmasnak, semmitmondónak látom. persze nem gondolom hogy ronda, vagy ízléstelen, ha máson látom, de már más ruhák tetszenek inkább.
9/13 anonim válasza:
A farmerszoknya borzasztóan szexi :-)
Bár télen nem várnám el a lányoktól, de nyáron egy nagyon rövid farmerszoknya harisnya nélkül, hmm... :)
29/F
10/13 anonim válasza:
Én sem hordok farmer szoknyát, valóban igaz, hogy egyrészt tél van, másrészt nem lenne az én stílusom, az oké, hogy már nem divat, de ettől függetlenül szerethetik az emberek.:)
Nekem jobban bejönnek a testre simulósabb ceruza szoknyák, mert kényelmes és sokkal elegánsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!