Csak én hordok farmerszoknyát?
Van egy csomó farmerszoknyám föleg mini és ceruza,de egyik korombeli lányon sem látok.Ki ment a divatból vagy mi?Nyugtassatok meg hogy nem így van
15/L
Vannak mások is akik hordják, de sajnos kevesen, mert a sok mai lány inkább farmershortot visel, ami szerintem nem nőies egyáltalán. Egy lány, nő igen is szoknyát hordjon!
A barátnőm sosem szerette a shortot, max sportolásra vesz fel egyet, ő még nagyon a nadrágot sem szereti, leggingset is szigorúan szoknyához veszi fel ha már annyira hideg van, de ő lehetőség szerint mindig szoknyába megy mindenhova, és ő szoknyához vesz harisnyát nem rövidnadrághoz.
8-as: Szóval egy nő hordjon szoknyát? Akkor azt is viselje el hogy mindenféle visszataszító, kisebbségi illetve nagypapa korú pasas csorgatja utána a nyálát, beszólogat és ajánlatokat tesz neki fényes nappal az utcán, mások füle hallatára? Ugyanis én minden egyes alkalommal ezzel szembesülök, amikor egy kicsit szeretnék csinos és nőies lenni. Számomra kellemetlen hogy dudálnak, cuppognak nekem, szégyelni valónak érzem, hogy nőből vagyok. Megjegyezném, hogy combközépig érő szoknyát hordok, és nincs kint semmim. Szóval arra sem lehet fogni hogy felakarom magamra hívni a figyelmet, vagy ribisen öltözködöm.
Kedves kérdező: Emlékszem mikor jónéhány éve hatalmas divat volt, pláne térdig érő leggingsel:D Nekem sosem tetszettek, sajnos a nem magyar származású hölgyeményeket látom gyakran benne, talán ez az oka hogy nem kedvelem. De téged ne tartson vissza, hogy divat vagy sem. Ha az tetszik, viseld bátran. Magabiztosabbnak is fogsz tűnni, ha olyat hordassz amiben jól érzed magad. Nem kell mindig a legújabb divat szerint öltözködni ahhoz, hogy valaki jól nézzzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!