Szivacs nélküli melltartókat hordok. Na de ha fázok? Elkaptam már pár pillantást. Nők, ha ilyen nőt láttok? Férfiak, ha ilyen nőt láttok mit gondoltok? Kiszúrja a szemeteket? :D
Nekem tetszik, de nem bámulom meg látványosan.
20 évvel ezelőtt azért az volt az általános, hogy az hordott melltartót, akinek tényleg tartani kellett a mellét és teljesen normális dolog volt, hogy egy feszes, kisebb mell szabadon volt a póló alatt. Néha látszódott a pólón át? Ja. De pl. nem jártak a lányok pics*gatyában, amelyből kilógott a fenekük.
Szóval furcsán változott a "szemérmesség" azóta: mellbimbó körvonal a nem látszódhat, de a feneke igen - tud erre valaki magyarázatot?
Nekem tetszik: a mellbimbó is a nő része, s ha hangsúlyos az csak megerősít!
Imádom; nem ciki!
Senki sem erőszakolt meg még a szemével. :)
Pont azért merült fel ez a kérdés bennem, mert 30 éve mondjuk még nem hordtak ennyien melltartót, főleg nem ilyen brutál szivacsosakat. Akkor még természetes volt egy-egy hegyes mellbimbó látványa. :) Bár biztosan akkor is kapott pár pillantást. ;)
És igen, az ál-szemérmesség zavar. Nem baj, ha köldökik ki van vágva a ruha, de a mellbimbók...
Jah, és megkérem a drága, kiéhezett férfiakat, ne irogassanak privát. ;)
A kérdés a "Szépség és divat » Öltözködés" kategóriában van. :)
A nőknek két bajuk van: ha nem veszik észre a nőiességüket, meg ha észreveszik...
Ennyit a kérdésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!