Anonymous0123 kérdése:
Gáz ha snapbacket hordok? És ha igen miért? 15L
Figyelt kérdés
A suliba mikor első nap abba mentem mindenki mondta hogy milyen jó meg kölcsön vették vagy felpróbálták de van egy kissebb társaság kb 5-6an vannak és nagyon játszák mindig az eszüket és bepofáztak enyhén de nem érdekelt.Aztán elmentem benne bulizni és csoda hogy visszakaptam a végére annyi mindenkinek tetszett.De volt ott pár roma mivel diszkóba voltam és azok is bámultak meg röhögtek.Miért van az hogy sokaknak bejön de egyesek röhögnek ezen?(DOPE snapback)2016. máj. 30. 21:36
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és hozzá illően öltözök meg szeretem a rap-et de rap metalt is hallgatok.
2016. máj. 30. 21:36
2/5 anonim válasza:
Az a gáz, hogy 15 évesen ilyen helyekre jársz bohócnak öltözve.
3/5 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem gyerekes, főleg egy lányon. Mondjuk én is hordtam hülye cuccokat mikor 15 voltam, szóval majd alakulsz.
4/5 anonim válasza:
Én ilyet nem vennék fel, de kendőt se kötnék a fejemre. Meghagyom a rappereknek. Én csak letolom kopaszra fejem aztán visszaveri a napot, tehát bevakít mindenkit. Így kiröhögni se tudnak. Lánynak persze nem jó ötlet. ;)
5/5 anonim válasza:
Normális vagy, a GyK-en még LÉTEZNI IS GÁZ.
Amugy én a snapback-nek jó sokáig nem tudtam a nevét, de nekem kegyetlenül tetszik. Csak a hosszú kiengedett hajjal való párosítás nekem nem nagyon tetszetős (felhívom a figyelmet hogy egyéni meglátás). Nekem mondjuk rövid hajam van, de még sosem hordtam ilyet.
És korántsem biztos hogy a sapkád miatt 'nevettek'.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!