Miért ennyire gáz, ha fiúként hordok rózsaszín pólót? 20/f
Szerintem nem ez alapján válik valaki kevésbé férfiassá. Nem érzem magam se nőbek, se melegnek, de mégis gyakran hordon ilyen színű pólót vagy pulóvert.
Speciel vannak lányok, akiknek rövid hajuk van, vagy sok fiúnak van hosszú haja is, de ezek sem jelentik feltétlenül, hogy a saját nemükhöz is vonzódnak.
mert a rózsaszín a tipikus lányos szín.
ha lány gyerek jön egyből rózsaszín ruhákat vesznek, a barbis cuccok is mind rózsaszínek.tipikus lányos szín,ezért fura fiún ilyet látni.
ha neked tetszik és hordani akarod,akkor hordd. engem lányként pl a fekete rúzs miatt bámulnak meg és mutogatnak. és? ha nekem ez tetszik és így hordom akkor így.
Egyáltalán nem gáz.
A nagyobb géz az, hogy 20 évesen fiúnak nevezed magad.
Ha homoszexuális vagy, akkor nem gáz.
A rózsaszín ruházat hallgatólagosan ezeket az embereket jellemzi, figyelemfelhívásként a nemi hovatartozásra, leginkább a partnerválasztáshoz.
De ahogy gondolod!
1!
A kek meg a fekete tipikus fiu szin megis hordjak a lanyok...
2!
Akkor sok meleg van a lanyok kozott is ha feketet vagy keket vesznek fel?
Mostanaban sokat latok kek nadragban.
Kerdezo ! Siman felveheted, a szineknek nincs nemuk! Ha jol all es ugy oltozol hozza akkor viseld nyugodtan!
Legalabb kitunsz a sok gyava szurke eger kozul akik nem mernek egyedik lenni mert masoknak oltozkodnek.
A mediterrán országokban szinte minden pasinak van 1-2 élénk színű rózsaszínes vagy narancsos felsője (tapasztalatból tudom).
Ha tetszik, nincs vele semmi gond.
Azért az árnyalat sem mindegy.
Nyilván az sokkal melegesebb,ha egy férfi barbirózsaszín póló mellé pasztellszínű cuccokat vesz fel,vagy szivárványszínű kiegészítőkkel kombinálja.
Tehát bizonyos határokon belül elmegy.
3-as: Igen. A Palermo futballcsapata, teljes cserepaddal, száz évre visszamenőleg melegklub. Heteroszexuálisokat fel sem vesznek.
:))))
9-es
Előre bocsájtom, hogy nekem tök mindegy, hogy mit vesz fel a kérdező, bár érdekes a kérdés feltevése, "Miért ennyire gáz, ..."
Akkor mégis gáz lenne?
Ellentétben az itt írt 5-6 hozzászólással?
Na mindegy!
Arra akartam reflektálni, hogy ugye te sem gondolod, hogy a sportmezek határozzák a mindennapos utcai divatot?
Akik pirosban rúgják a bőrt, azok sem sétálnak talpig pirosban a Nagykörúton.
Amúgy jót mosolyogtam a humoros válaszodon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!