Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy ilyen megjelenésű lányról/nőről?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a lány és a nő közti határon. A meg jelenésem sokszor rossz indulatot vált ki az emberekből , ítélkeznek felettem ismeretlenül.

Magamról : testalkatilag kicsit Nicki minaj-os vagyok hatalmas kerek popsi a hasamhoz képest nagy cicik; ez egy részről genetika és kemény edzés , hogy ne legyek plötyis.

Hosszú fekete,dús hajam van (popo-ig érő) , ízléses műszempillám és hosszú műkörmöm, szolis bőr.

Az öltözködésem: most így télen nagyon sok szőrmés dolgot hordok, szőrmés mellény bőrkabin vagy szőrmés kabi, Skinny nadrágok, hatalmas sálak. Színre főként fekete , fehér, szürke vagy burgondi nagy ritkán pink max 3 szín van rajtam , min 2 mivel ha mindenem fekete a sálam biztosan más színű.

Természetre kedves vagyok , nem ítélek el senkit , nagyon könnyen barátkozok és 99% -ban mindenkivel meg találom a közös hangulatot.

Már egy ideje észre vettem, hogy a buszon rólam beszélnek( mindig zenét hallgatok és van hogy két zene között eltelik 1 perc is némán ilyenkor hallok mindent tisztán, ill állítottam már meg szándékosan is)

Sosem ismerem őket, de van aki engem igen. Azt észre vettem, hogy olyan emberek teszik ezt akik szürke kis egerek a világban, ők tudnak rólam mindent de én még sose láttam addig őket.

Legtöbbször a „anyu , apu fényesre ny.lja a popsiját, elkényeztetik , mi lesz vele ha már nem lesznek a szülei akik eltartják, ő egy hatalmas nagy r1b1zl1, ő össze feküdt ezzel és ezzel és hasonló” kifejezést hallom.

Mindezt mert átlaghoz képest jobban adok a külsőségeimre mert Iphone 7 –es telefonom van , mert úgy nézek ki ahogy.

De egyik sem ismer és tudja azt hogy az anyám 15 évesen elküldött otthonról és 2 éve csak akkor keres ha pénz kell neki. Apám nem hiszi el , hogy én ellettem küldve ( nyilván tudja ,hogy nem ott élek de így könnyebb) Se a gyerektartásból se a családi pótlékból egy forintot se láttam már rég.

16 éves korom óta dolgozok az iskola mellett. Intenzíven végeztem el a 11-12. osztályt mert meg kellett élnem. Az egyetlen mázlim a barátom akivel 13 éves korom óta boldogan együtt vagyunk és már egy ideje élünk . Nyilván egy albérletet fent tartani nem tudtam volna . De sosem kértem semmit.

2016. dec. 16. 18:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok agyon szolizva és többen beálltak de látom nem vagyunk egy véleményen. De ne is húzzuk ezzel egymás idejét mert felesleges.

Főleg így látatlanba.

2016. dec. 16. 19:59
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Én nem gondolok semmit, én is szeretek hozzád hasonlóan a külsőmmel foglalkozni, sminkelni is nagyon szeretek. Ausztriában tanulok egyetemen, mellette dolgozom egy plázában. Sok sikert kívánok a továbbiakban, ne törődj mások véleményével, ha te csinosan érzed jól magad, maradj is mindig ilyen.
2016. dec. 16. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Szia! Nem érzed magad magabiztosnak,hogy feltettél ilyen kérdést? Ha ilyen kűlsöd van,mi a probléma? Boldog vagy,nem? Ha meg problémád van beszéld át a pároddal,ha olyan jól megvagytok..S ha észrevetted volna milyen kifejezéseket használtál.."De te nem nézel le mást.."
2016. dec. 16. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

1.Miért foglalkozol velük egyáltalán? Ha mindenki azzal foglalkozna ki mit pletykál róluk , akkor ezzel lenne tele a gyakori..

2. Az a véleményem, hogy kicsit beképzelt vagy, és nagyra tartod magad. Te nem ítélkezel, barátkozós vagy, de azért ott az a szürke kisegér elszólás... nem ecsetelgetnéd itt milyen jó feneked meg melled van, ha nem lennél rá büszke. Mert konkrétan csak a külsődet fényezed az egészben. De a lényegre térve tök átlagosnak tűnsz, semmi extra nincs benned külsőre.. szoli,műköröm, festett fekete haj,műszempilla stb. Nekem nem tetszik. Ha bemegyek egy plázába minimum üzletenként van egy ilyen eladó, szerintem elég csúnyán néznek ki.

3. Az tök jó, hogy ennyi mindent megtudtál tenni és biztos nem mindenki lenne erre képes, de valamiért akkor is azt érzem, hogy erre túl büszke vagy, és villogsz vele..

Ez jött le nekem az írásodból. De ha magadnak így tetszel, akkor nem kéne azon rágódnod, hogy mások mit gondolnak... mondjanak, amit akarnak, értelmes ember úgysem az alapján fog megítélni, hogy xy mit mondott a buszon rólad.

2016. dec. 16. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

4-es vagyok.

Aki azt írta "kamuszagot érzek" attól kérdezném, hogy miért írna ilyen regényeket aki kamu kérdést tesz fel, és mi lenne jó benne?

2016. dec. 16. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szarulsz állsz/álltál anyagilag, minek rád ennyi műcucc?!
2016. dec. 16. 21:34
 17/21 anonim ***** válasza:
küldesz képet magadról? kiváncsi vagyok, hogy mi az amiért megszólnak. leírás alapján tök átlagosnak tűnsz
2016. dec. 16. 21:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Mèg bőven lany vagy, ha azert nevezel masokat szurke kis egereket, mert nincs feltunesi viszketekseguk. En is hasonlo alkat vagyok, szolidabb stilussal.. van meg 2-3 eved komolyodni, majd kinovod ezt a sok felesleges vackot. Ne torodj masokkal.de ne is panaszkodj, hisz ugyanazt teszed , amit ok. Olyan nagy a vilag. El kellene ferni egymas mellett
2016. dec. 16. 21:49
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nem tetszik ez a stílus, de nem ítélek el senkit ez alapján, egészségedre.
2016. dec. 17. 12:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogy Jon ide az anyagi helyzeted? Nem a kulsodrol volt szo? Az alapjan nem talaljak ki h mi volt regen.. min mentel at.

Nem eppen egy ertelmes lany kulsejet tukrozod. Persze, attól lehetsz normalis, okos stb..de nem ezt tukrozod

2016. dec. 17. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!