Fiúk, mit gondoltok ilyenkor a lányról?
láttok egy lányt, akin feszülős szoknya van, nem lóg ki a feneke, combközépig ér a szoknya
ilyenkor más a véleményetek, mintha egy kevésbé feszülős szoknyába lenne?
kort is légyszi :)
1. 😂
2. Nincs konkrétan kívánt hatas. Annyi, hogy nem akarok olyan lánynak tűnni, aki csak azert veszi fel a feszülosebb szoknyát, mert mutogatni akarja magát.
Hát ha akkora feneke, mint az ezreddob, attól lejjebb, meg kivillannak a hatalmas sonkák, akkor konkrétan a tenger jut eszembe róla.
Hányingerem van tőle.
5. Nincs rajtam meg fel kiló plusz se :D
Vékony vagyok
a combközepes szoknya inkább szexi, a térd fölé kívánatos, kezeld ezt az infót úgy, ahogy szeretnéd ;)
20/F
Én is hasonlóképpen gondolom, mint a 2. válaszoló.
Egy feszülősebb szoknyának erősebb a szexuális kisugárzása, míg egy bővebb, lengébb szoknya inkább kedves, bájos kisugárzást ad. Nekem ez utóbbi fontosabb, így számomra kedvesebb egy lányon a lengébb fazonú szoknya. De persze ez elsősorban személyiségfüggő: kihez mi passzol. Sok olyan lány van, akihez maga a szoknya sem passzol semmilyen formában, mert nem ilyen a személyisége. Gondolom ez is az oka annak, hogy jó ha 2-3 havonta látok egy lányt szoknyában, azt is legfeljebb nyáron. Mondjuk a legtöbben akkor is p*csagatyát hordanak, ami szerintem undorító. :-@ Hú, azt hiszem kicsit eltértem a tárgytól, bocsi... :)
Egyébként a feszülős szoknyával sincs semmi gond, az is nagyon csinos és nőies tud lenni, ha látszik a viselőjén, hogy szereti is hordani és nem kényszerből van rajta valami alkalom kedvéért, hanem mondjuk önszántából veszi fel egy normál hétköznapon. Ráadásul a feszülős szoknya elegánsabb is, mint a bővebb fazonú. Az ünnepélyeken a lányok/nők által viselt szoknya is ált. egy feszülősebb miniszoknya, míg a bővebb fazonúakat inkább hétköznapi viseletként hordják.
Bocsi, a kicsit hosszúra nyúlt válaszért. Legyen szép napod! :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!