Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen stílusú lányról?

Figyelt kérdés

Szeretek egy kicsit nőiesebben, egyedibben öltözködni, ezért hétköznap gyakran hordok ilyen inget: [link]

Hozzá valamilyen nem farmer anyagú magas derekú női nadrágot hordok. De hogy ne legyen túl elegáns/ünnepélyes az összhatás, hanem kicsit lezserebb, ezért nem húzom bele az inget a nadrágba, hanem csak lazán kívül hagyom. :)

19/l

2016. febr. 8. 22:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Észre se veszem hogy ki mit hord. Végigmegy a napom és nézem jó nő, nem jó nő, de hogy mi van rajta azt fel se fogom. Ennyit tudtam hozzászólni :(
2016. febr. 8. 22:42
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Minden harmadik csaj/nő ilyen stílusú ruhákban jár. Még a 17 éves húgom is. Nem valami egyedi, tény, hogy tiszta, normális ruha. De ennyi. Nem dobom magam hasra ha ilyen öltözékű lányokat/ nőket látok.

26/F

2016. febr. 8. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ez se nem nőies, se nem egyedi. ez egy egyszerű ing.
2016. febr. 8. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Annyiféle blúzt lehet kapni, miért pont egy ilyen jellegtelen, uncsi darabot hordasz?

Ennyi alapján amúgy még bármilyen lehet elegánstól az ódivatúig.

2016. febr. 8. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Átlagos.
2016. febr. 9. 00:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a letisztult, elegáns öltözködés, de sima fehér helyett tényleg választhatnál kicsit feltűnőbb, szebb ingeket.
2016. febr. 9. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is meglepődtem, mert amikor azt írtad, hogy egyedibben szeretsz öltözködni, akkor a legkevésbé számítottam arra,hogy egy fehér inget linkelsz be. :) Nincs vele amúgy semmi gond. Igazi alapdarab. Kiegészítőkkel, sállal, nagyon csinos tud lenni, bárhova fel lehet venni. Nekem tetszik.
2016. febr. 9. 10:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Azért gondoltam egyedibbnek, mert én úgy látom, hogy a korosztályomból a legtöbben sima pólókat vagy topot hordanak. Amúgy ne egy elegáns összeállítást képzeljetek el, az nem én vagyok! A leírásból is kitűnik szerintem, hogy ez pont ilyen lezser, laza outfit. Valami olyasmit képzeljetek el, mint amit néhány amerikai vagy német filmben/sorozatban visel egy-egy fiatal lány, csak én nem farmerral hordom (míg a tévében ált. ezzel párosítják), de ettől még semmivel sem elegánsabb szerintem, hanem ugyanúgy egy hétköznapi, de kicsit különlegesebb viselet marad.

Azért is nem blúzokat hordok, hanem egyszerű inget, mert az már túl elegáns lenne, az szerintem nem hétköznapra való, de egy ilyesmi ing úgy gondolom még belefér a hétköznapi viselet kategóriába, és mégis kicsit érdekesebb. :)

2016. febr. 9. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egyedi, hanem semmilyen.

Nekem az általános iskolás időket idézi fel, amikor minden 8 évesnek ilyen ünneplője volt...meg a tanároknak...

2016. febr. 9. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nem egy stílus...
2016. febr. 9. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!