Mi a véleményetek egy ilyen stílusú lányról?
Szeretek egy kicsit nőiesebben, egyedibben öltözködni, ezért hétköznap gyakran hordok ilyen inget: [link]
Hozzá valamilyen nem farmer anyagú magas derekú női nadrágot hordok. De hogy ne legyen túl elegáns/ünnepélyes az összhatás, hanem kicsit lezserebb, ezért nem húzom bele az inget a nadrágba, hanem csak lazán kívül hagyom. :)
19/l
Minden harmadik csaj/nő ilyen stílusú ruhákban jár. Még a 17 éves húgom is. Nem valami egyedi, tény, hogy tiszta, normális ruha. De ennyi. Nem dobom magam hasra ha ilyen öltözékű lányokat/ nőket látok.
26/F
Annyiféle blúzt lehet kapni, miért pont egy ilyen jellegtelen, uncsi darabot hordasz?
Ennyi alapján amúgy még bármilyen lehet elegánstól az ódivatúig.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Azért gondoltam egyedibbnek, mert én úgy látom, hogy a korosztályomból a legtöbben sima pólókat vagy topot hordanak. Amúgy ne egy elegáns összeállítást képzeljetek el, az nem én vagyok! A leírásból is kitűnik szerintem, hogy ez pont ilyen lezser, laza outfit. Valami olyasmit képzeljetek el, mint amit néhány amerikai vagy német filmben/sorozatban visel egy-egy fiatal lány, csak én nem farmerral hordom (míg a tévében ált. ezzel párosítják), de ettől még semmivel sem elegánsabb szerintem, hanem ugyanúgy egy hétköznapi, de kicsit különlegesebb viselet marad.
Azért is nem blúzokat hordok, hanem egyszerű inget, mert az már túl elegáns lenne, az szerintem nem hétköznapra való, de egy ilyesmi ing úgy gondolom még belefér a hétköznapi viselet kategóriába, és mégis kicsit érdekesebb. :)
Ez nem egyedi, hanem semmilyen.
Nekem az általános iskolás időket idézi fel, amikor minden 8 évesnek ilyen ünneplője volt...meg a tanároknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!