Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek egy...

Nektek mi a véleményetek egy ilyen megjelenésű lányról/nőről?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a lány és a nő közti határon. A meg jelenésem sokszor rossz indulatot vált ki az emberekből , ítélkeznek felettem ismeretlenül.

Magamról : testalkatilag kicsit Nicki minaj-os vagyok hatalmas kerek popsi a hasamhoz képest nagy cicik; ez egy részről genetika és kemény edzés , hogy ne legyek plötyis.

Hosszú fekete,dús hajam van (popo-ig érő) , ízléses műszempillám és hosszú műkörmöm, szolis bőr.

Az öltözködésem: most így télen nagyon sok szőrmés dolgot hordok, szőrmés mellény bőrkabin vagy szőrmés kabi, Skinny nadrágok, hatalmas sálak. Színre főként fekete , fehér, szürke vagy burgondi nagy ritkán pink max 3 szín van rajtam , min 2 mivel ha mindenem fekete a sálam biztosan más színű.

Természetre kedves vagyok , nem ítélek el senkit , nagyon könnyen barátkozok és 99% -ban mindenkivel meg találom a közös hangulatot.

Már egy ideje észre vettem, hogy a buszon rólam beszélnek( mindig zenét hallgatok és van hogy két zene között eltelik 1 perc is némán ilyenkor hallok mindent tisztán, ill állítottam már meg szándékosan is)

Sosem ismerem őket, de van aki engem igen. Azt észre vettem, hogy olyan emberek teszik ezt akik szürke kis egerek a világban, ők tudnak rólam mindent de én még sose láttam addig őket.

Legtöbbször a „anyu , apu fényesre ny.lja a popsiját, elkényeztetik , mi lesz vele ha már nem lesznek a szülei akik eltartják, ő egy hatalmas nagy r1b1zl1, ő össze feküdt ezzel és ezzel és hasonló” kifejezést hallom.

Mindezt mert átlaghoz képest jobban adok a külsőségeimre mert Iphone 7 –es telefonom van , mert úgy nézek ki ahogy.

De egyik sem ismer és tudja azt hogy az anyám 15 évesen elküldött otthonról és 2 éve csak akkor keres ha pénz kell neki. Apám nem hiszi el , hogy én ellettem küldve ( nyilván tudja ,hogy nem ott élek de így könnyebb) Se a gyerektartásból se a családi pótlékból egy forintot se láttam már rég.

16 éves korom óta dolgozok az iskola mellett. Intenzíven végeztem el a 11-12. osztályt mert meg kellett élnem. Az egyetlen mázlim a barátom akivel 13 éves korom óta boldogan együtt vagyunk és már egy ideje élünk . Nyilván egy albérletet fent tartani nem tudtam volna . De sosem kértem semmit.

2016. dec. 16. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tetszik ha egy lány igényes a külsejére, öltözködésére, megjelenésére. És minden elismerésem, ha erre folyamatosan oda tudsz figyelni: Bevallom pasiként egén gyakran nézek ki lepukkantnak, mert nem tudok figyelni rá. Rád egyszerűen jó rádnézni, mert igényesen és vonzóan nézel ki.

Annak meg külön elismerésem, amilyen körülmények mellett jutottál ide.

2016. dec. 16. 18:29
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Rend és tisztaság mániám van ebből adódóan a külsőm is fontos,hogy mindig meg feleljek magamnak.

Undorítónak találom ha valakinek zsíros a haja, piszkos a ruhája vagy a körmei vagy esetleg büdös mivel ezek nem a dolgok nem pénz kérdése.

2016. dec. 16. 18:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, észrevetted az iróniát: azt állítod, nem ítélkezel senki felett, aztán meg szürke egereknek hívsz embereket.
2016. dec. 16. 18:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Azzal azért nem értenék veled egyet, hogy nem pénz kérdése. Mindenhez pénz kell ma már, MINDENHEZ. Zsíros haj... sampon is pénz, ugyanúgy a víz, vagy ha büdös, dezodort miből vesszük vagy a szappant? :)
2016. dec. 16. 18:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, dugatni akarod magad ilyen külsővel vagy normális megítélést akarsz, és normális bánásmódot egy férfitól?

25F

2016. dec. 16. 19:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kamuszagot érzek
2016. dec. 16. 19:27
 7/21 A kérdező kommentje:

Te mivel jellemeznéd őket? ha nem úgy mint szürke kis egér szerintem ez nem bántó.

Annyit csak add magára egy ember, hogy ezeket meg vegye én inkább ettem kiflit és vettem dezodort vagy sampont mint ,hogy büdös legyek- ez inkább a kinek mi a fontos kategória.

De akire pont gondoltam ők gazdagok van pénzük ( neki is van drogokra) akkor miért büdi, ha a pénz adott.

13 éves korom óta vagyok együtt a barátommal most 18 vagyok. Ő volt az egyetlen férfi az életemben. Nem d0gatni akarom magam.

2016. dec. 16. 19:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

taszítanak a természetellenes lányok. Müköröm/ szoli/ müszempilla nem igényesség hanem izléstelenség.

az öltözködésed meg átlagosnak és unalmasnal tünik a leírás alapján.

Ahelyett hogy a külsöddel meg mások véleményével foglalkozol tanulhatnál, képezhetnéd magad. A külsö nem minden, a "szépség" elmúlik

2016. dec. 16. 19:43
 9/21 A kérdező kommentje:

Rosszul érzed

Tanulok és számomra fontos az igényesség és a megjelenés és igenis számít az utóbbi is.

Egy állásinterjúra se állít oda egy ember szakadt retkes ruhában vagy zsíros hajjal, fürdetlenül.

2016. dec. 16. 19:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
De műkörömmel/szempillával és agyonszolizva se állít be senki állásinterjúra, kivéve az az állás mondjuk úgy, nem igényel tanulmányokat
2016. dec. 16. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!