A mostani fiatal lányok miért a tumblros stilus fele
stagnálnak, miért nem a klasszikus nőies felé?
Figyelt kérdés
11. osztályos lány vagyok. Amikor én voltam 9.-es, én is és az osztálytársaim is inkabb a nőies stílust próbáltuk képviselni (izleses hatarokon belul) A felettünk levő évfolyamokon ez a tumblros stílus nem volt jelen. A nálunk egy évvel fiatalabbak viszont... értem én, hogy ez a divat, azt is hogy még kicsik de Miért hiszik azt hogy ez jó? Ugye ki fogják nőni? Szerintem nagyon igénytelen. (Nem magaról a tumblrrol mint honlapról beszélek, hanem az olyan öltözködési stílusról, csak nem tudom pontosan, hogy mi ennek a neve)
Azok a tizenéves lányok, akik a nőies stílust próbálják követni, szerintem legtöbbször úgy festenek, mint a lotyók.
2016. dec. 13. 19:34
14/22 anonim válasza:
Azzal egyet értek, hogy tömeg meg hogy mindenki ugyanúgy néz ki és ez gáz..csak azt nem tudom, hogy miért lesz ettől valaki igénytelen..
2016. dec. 13. 20:44
15/22 Sunshinedoll válasza:
Amikor meg én voltam 9.-es úgy néztünk ki, mint ma a 11 évesek :D Nem mindenki akar olyan lenni, mint te. Senkit nem érdekel, hogy szerinted mi igénytelen és mi nem, hadd kísérletezzenek, biztos vagyok benne, neked is voltak (vagy lesznek) nevetséges stílus-periódusaid. Nekem biztosan voltak. Meg lehet nyugodni. Ha meg nem is növik ki sincs hozzá az égvilágon semmi közöd, és abban is biztos vagyok, hogy a te stílusod sem tetszik mindenkinek.
2016. dec. 14. 10:56
16/22 anonim válasza:
Mert azt sugallja a média, hogy ez a jó. 1 évvel fiatalabbak de már kicsik hozzád képest? Ez tényleg vicces:D
Most mondhatnám hogy az is divat kb minden középiskolában hogy a 9-11.esek próbálnak nőiesek lenni és nevetséges vége lesz. Tudom, én is ilyen voltam, próbálkoztam így visszanézve iszonyat gáz volt:D
Hozzám képest te is kicsi vagy, ugyanúgy mint egy 10-es és eltudom képzelni hogy ti hogyan próbáltok nőiesek lenni, annak ellenére hogy nem abban a korban vagytok még...
Az igénytelen szót pedig én sem értem hogy jön ide. Kifejtenéd?
2016. dec. 14. 12:38
17/22 anonim válasza:
Tendál, nem stagnál.
Viszont továbbra sem tudom mi az a tumblr stílus, pedig meggugliztam. Farmer póló pulcsi? Ebben járni középiskolába? Hát ki látott már ilyet? :-D
2016. dec. 14. 16:55
18/22 anonim válasza:
Konvergál
2016. dec. 15. 22:53
19/22 anonim válasza:
Igénytelen? Komolyan? Azért mert egy lány szeret lazábban öltözni "vagányabban" és nem teszi ki minden "nőies" testrészét? Ugyanmár szerintem meg ez a normális én is igy öltözök és még rajtam kívül a lányok 70%-ka.
2016. dec. 28. 18:51
20/22 anonim válasza:
Mert lazább, kényelmesebb. Senkit nem kell az öltözködése alapján elítélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!