Felkelhetetle kérdése:
Tudnátok mondani 50-es - 60-as - 70-es - 80-as években készült filmeket, amelyekről úgy vélekedtek hogy feltétlenül meg kéne néznie a mai fiatalságnak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt bármilyen kategóriában készült klasszikusokra. Nem feltétlenül muszáj hogy magyar film legyen. 16/f2015. febr. 15. 16:42
1/3 anonim válasza:
Hair; Grease; Száll a kakukk fészkére; Airplane!-sorozat; Csupasz pisztoly-sorozat; Indiana Jones-sorozat; Star Wars-filmek; Keresztapa-filmek; Jöttem, láttam, beköltöztem; Vissza a jövőbe-filmek; Annie; Drágám, a kölykök összementek; Amadeus; Terminátor-filmek; Dirty Dancing; Flashdance; Footloose; Fame; A Nílus gyöngye...
2/3 anonim válasza:
Casablanca,
a halál 50 órája,
kelly hősei,
keresztapa trilógia,
12 dühos ember,
M.A.S.H.,
Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni
Az élet csodaszép
Apokalpiszis most,
Máltai Sólyom,
Amerikai fraffiti,
Z, avagy egy politikai gyilkosság anatómiája,
Acéllövedék ,
A misszió,
Rocco és fivérei,
mary Poppins,
Kabaré
Távol Afrikától
A jó, a rossz, és a csúf,
Spartacus
Psycho
A nagy szökés
Volt egyszer egy vadnyugat
Ragyogás
Harmadik típusú találkozások
A nagy zabálás
Rocky Horror Picture Show
A nagy balhé
West Side Story
stbstbstb :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bő filmválasztékot, szerintem most egy ideig nem fogok unatkozni. :)
2015. febr. 16. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!