Lányok mennyire ciki szerintetek ha egy srác jégeralsót/aláöltöző nadrágot hord? Kínos amikor kiderül?
Hideg van, felöltözünk.
Az a ciki, amikor valaki majdmegfagy, de nem fel nem öltözne, mert trendi.
Ez maximum áltsuliban kínos, amikor még azt is körberöhögik, aki sapkát merészel felvenni.
Ha hideg van, fel kell öltözni, ha fázol, fel kell öltözni. A barátom fázós, és nem illúzióromboló, hogy tudom, a farmere alatt aláöltözetet húzott. Sőt, ha nálam alszik és nem hoz váltót, még van, hogy kölcsönkéri a fekete basic cicanacimat.
Aki elért egy minimális intelligencia szintet, az nem botránkozik meg azon, ha egy pasi vastagon öltözik fel.
ha fázik szegény akkor hordja.
és inkább azt mint harisnyát.
Egyáltalán nem ciki. 33L
Válaszadó társaim: Ne tessék megalázó megjegyzéseket tenni arra, aki feltesz egy kérdést. Ez az oldal arra való, hogy az ember kérdezzen. Ciki, aki emiatt minősítgeti a másikat.
Szerintem az a kínos aki nem veszi fel télen az aláöltözőt!!
Én viszont nem szeretem a jégeralsót mert gyűrődik alattam, inkább harisnyanadrágot veszek fel, az nem gyűrődik azt szeretem hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!