Szerintetek ciki ha egy srac feltunoen oltpzkodik, a hajat vasalja, es Lady GAGA fan? Szerintetek melegnek neznenek az emberek ha egy olyan polot vennek magamra amin azt irja hogy: Born This Way?
Igen, melegnek néznélek, de nem zavarna.
Melegedj csak nyugodtan, ha neked jó, bár személyes véleményem szerint melegnek lenni, és főleg úgy is kinézni hülyeség.
Melegnek lenni nem divatolás kérdése...
Amúgy én hülyének néznélek, és lédigaga nem csak a fiúknak ciki, hanem a lányoknak is. Szerezz egy egyéniséget és viselkedj úgy, mintha férfi lennél, basszus.
Mindenesetre kiröhögnélek, az valószínű (a feltűnőséggel egyébként nincs bajom, ha van mögötte valami - pl. punkok - de az ilyen divatmajomkodástól hányingerem van).
23.20
Csak nehogy a kiröhögésed végett kapj a szemed alá.
Dehogy ciki. A világ teljesen a feje tetejére ált és ez jó. A sok begyepesedett biztos basztatna de azokra szerni kell. én is gagafan vagyok és feltünően öltözködöm.
Sokan báumlnak furán. Naés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!