Lányok, miért "ciki" meg "gáz" az, ha egy fiúnak kicsit vastagabbak a szemöldökei?
2015. jún. 24. 21:11
2/7 anonim válasza:
Nem ciki, és ne általánosíts. A fenti linkben is 15 válaszolóból csak kettő tett megjegyzést a vastag szemöldökre. Ha 15/15 lenne az arány érteném a kérdést, de így inkább durva általánosítás.
3/7 anonim válasza:
szerintem nem ciki, nekem legalábbis semmi bajom nincs azzal, ha egy srácnak vastagabb a szemöldöke:)
inkább az a gáz, ha összeér, és nem kettő hanem egy hosszú szemöldöke van:D
4/7 anonim válasza:
nem gáz, és igen, 15 válaszból kettőnek nem tetszett a szemöldöke. ez nem sok. az, hogy nem tetszik nekik az arca, az tök más. nekem sem tetszik ez a srác.
a barátomnak is ilyen a szemöldöke. középen szedem neki, mert összenő.
5/7 anonim válasza:
Nem gáz. Az a gáz ha az egész formára van szedve (a középső rész kiszedése nem ciki ha nagyon össze van nőve.)
6/7 anonim válasza:
nálam kifejezetten előny a vastag szemöldök :D
7/7 theazombiee válasza:
Imádom, ha vastag a szemöldöke, persze attól függ, hogy hogyan áll neki. A képen lévő srác alapból nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!