Nagyon ciki ha egy 12 éves lánynak 41 es a lába?
Az nem semmi! D: De nem ciki, ilyenek az adottságid, kész, el kell fogadni.
(Nekem 21 évesen 36-os lában van, azért döbbentem meg.)
Mert ha ciki, akkor mit csinálsz...? Ez van, el kell fogadni, mert változtatni nem tudsz rajta. Ciki az, ha büdös vagy koszos vagy és nem érdekel. Vagy ciki, ha becsípted a bugyidba a szoknyád és úgy mentél végig az utcán. De ezeket el tudod kerülni és tudsz rajtuk változtatni. A lábméreted meg adott.
Nekem meg felnőtt létemre 35-ös a lábam, maximum annyiban érint, hogy nehezebben találok rá cipőt. Ha tovább nem nő a lábad, még ezzel se lesz gondod, 40-41-es méretben méretben mindig látok csomó félét, annál nagyobbat már nehéz találni viszont.
Ciki nem ciki ez van. Nem tudsz vele mit kezdeni.
Ritka a 41-es láb lányoknál. Átlag 39 szokott lenni.
12 évesen pedig esélyes még hogy legalább 1-2 számot nőni fog mivel még nem fejezted be a növést.
Szerintem olyan 42-43-as lesz a lábad ha befejezted a növést.
A húgom szintén 12 éves, és 39-es lába van. Sokszor jönnek át a barátnői, múltkor megfigyeltem, mindegyiknek 39-40-es lába van. :DD Szerintem még nőni fog neki, bár nekem 37-nél megállt. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!