ha kellemetlen neked szedd le
ha anyukád nem engedi azt már neked kell megoldanod
Igen. Kérd meg anyukádat, hogy menjetek el kozmetikushoz, aki leszedi, vagy használj borotvát. De szólj neki, mert én anno nem szóltam és tök ciki volt, mikor megkérdezték, hogy mégis mivel szedem és mondtam, hogy apám borotvájával. :D Inkább tudják előre, hogy van és kész.
Lány vagy, amint nő a szőr, szedni kell, ez nem kor kérdése.
22L
Engem nem piszkélnak érte legalábbis eddig...
Megengedné nem az a baj csak nem nagyon foglalkoztam eddig az ilyesmikkel és kicsit "félek", hogy furcsán néznének rám. Tudom, hogy alapvető dolognak számít csak tartok a megjegyzésektől.
"Lány vagy, amint nő a szőr, szedni kell"
STOP. Semmit se KELL csak mert lány valaki. Ilyet írni, apám... :(
Kérdező, szedd le szerintem, sok kellemetlenségtől kímélheted meg magadat. Engem mondjuk sosem cikiztek emiatt, pedig csak valamikor középiskolás koromban kezdtem szőrteleníteni, de előtte nem is hordtam olyan ruhákat amiből látszott volna. Szóval maximum tornaórák előtt láthattak ha nézték (én nem nézegettem másokat)... Azzal meg ne foglalkozz, mi miatt szólnak be, a nem lányos lányok is szedik általában a szőrüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!