Szerintetek ciki ha egy 16 éves srác ilyen dzsekiben jár suliba. Stb? Röhögnétek rajta?
Figyelt kérdés
Édes anyám szerint már vagy 15 éve kiment a divatból. Most meg ilyen-olyan emberek hordanak ilyet... De nekem tetszik!
2010. febr. 8. 17:50
1/13 anonim válasza:
nem gáz:) ha neked teccik;) engedj a fantáziádnak és dob be magad
2/13 anonim válasza:
ha neked tetszik nem gas sztem.. :D
és am is divat a bőrkabát.. ;)
15/L ^^
3/13 anonim válasza:
mindenki maga döntse el milyen ruhákat hord, bár az tény hogy már eléggé kiment a divatból :P
4/13 anonim válasza:
szerintem szexi ha helyes a srác :)
5/13 anonim válasza:
ez ilyen vagány pasis ruha. aki nem törődik :D
6/13 anonim válasza:
most rengeteg ember hord bőr/műbőr dzsekit, egyáltalán nem gáz sőt van akinek nagyon jól áll.
7/13 anonim válasza:
miért lenne az ha neked éppen ez tetszik.
mindenkinek más az izlése főleg a szülőknek.
volt már nekem is egy pár gondom ruha és cipő vásárlásnál anyummal.
venni akartam egy szandált ő meg inkább egy mamusz szerűségre gondolt.
de volt olyan is hogy vettem egy sapkát aztán azt mondta rá hogy öreges.
aztán megértettem vele hogy tiszteletben tartom a véleményét mert ért a ruhákhoz de a végső döntést úgy is én hozom hiszen én fogom hordani
8/13 anonim válasza:
ÁÁÁ imádom! Nekem is van ilyen csak az már ki van nitelve neg felvarrózva...22/l
9/13 anonim válasza:
hülyén néz ki de ha neked bejön... ne mások miatt hordj vagy épp ne hordj valamit.
10/13 anonim válasza:
ne vedd fel..suliba tuti kinevetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!