Szerintetek ciki ha egy 16 éves srác ilyen dzsekiben jár suliba. Stb? Röhögnétek rajta?
Édes anyám szerint már vagy 15 éve kiment a divatból. Most meg ilyen-olyan emberek hordanak ilyet... De nekem tetszik!
miért nevetnének ki!Eszméletlen jó ez a jacky,ez nem fog kimenni a divatból!pasimnak is van hasonló,szerintem azokat röhögik ki,akik rózsaszínban járnak fiú létükre,nem fekete szegecses jackyban!!!És képzeld,én is ilyet akarok!szóval manapság mindegy mit vesz fel az ember,csak ne legyen bzis,sztem..És különben is,azt veszel fel,amit akarsz!És szerintem vegyél hozzá egy frankó bőrgatyát is,meg egy csizmát,vagy acélbetétes bakancsot,mert akkor még jobb lesz az összhatás!! :P :D
biztos eszméletlen jól fogsz benne kinézni!csorog a nyálam a gondolattól,és szerintem nem vagyok vele egyedül.. :D
23/L
a bőrdzsekik lesznek tavasszal divatban
nem gáz, de szerintem télen kicsit még korai
amúgy nekem is tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!